f117 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2020 Ξέρει κανείς αν είναι συμβατές...ίδιες...οι μπαταρίες 20v των bormann με τις 20v των parkside??? https://www.painthouse.gr/el/ergaleia/fortistes-mpatarias/bormann/bormann-mpataria-li-ion-2.0ah-bev2002.html https://www.amazon.co.uk/dp/B075SJP7P3?tag=picclick02-21&linkCode=osi&th=1&psc=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 24, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2020 Δεν ξέρω, αλλά αν κοιτάς μόνο για τη φαινομενικά χαμηλότερη τιμή από Amazon UK, μπορείς να πας στην "αυθεντική" του Lidl, που είναι στα 20€ + μεταφορικά: https://www.kompernass.com/index.php?route=product/category&path=2015 Δε λέω, καλύτερα "μασχαλάτη" και από Ελλάδα η Bormann, αλλά δε θα είσαι βέβαιος ότι ταιριάζει ακριβώς αν δεν την δοκιμάσεις από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 24, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2020 θέλω να πάρω μια σέγα και είδα ......29 ευρώ bormann χωρίς μπαταρία......γμτ λέω... βλέπω καλύτερα...η σέγα μοιάζει πολύ με του Lidl... Μετά βλέπω τις μπαταρίες και λέω...ίδιες πρέπει νανε... και έχω ήδη δυο μπαταρίες 20αρες του lidl.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 24, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2020 Άρα έψαχνα λύση στο αντίστροφο πρόβλημα. Δε χάνεις τίποτα να τους κάνεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις. Υποψιάζομαι ότι μπορεί και να μην είσαι ο πρώτος που αναρωτήθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 24, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2020 πήρα...και μου λέει όχι...αλλά ακόμα και ο φορτιστής είναι ίδιο.....θα πάω να το πάρω να δοκιμάσω ο ίδιος μου φαίνεται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 31, 2020 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2020 (edited) Η μπαταρία του Lidl...ΔΕΝ ταιριάζει... ΑΛΛΑ!άμα κόψεις λίγο τα πλαστικά απο το εργαλείο....ταιριάζει μια χαρά....10 λεπτά δουλειά...με φαλτσέτα το έκοψα στο τέλος...δεν χρειαζόταν πριόνι... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 31, 2020 από f117 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στεπατ Ιανουάριος 7, 2021 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2021 On 31/1/2020 at 5:46 ΜΜ, το μέλος f117 έγραψε: Η μπαταρία του Lidl...ΔΕΝ ταιριάζει... ΑΛΛΑ!άμα κόψεις λίγο τα πλαστικά απο το εργαλείο....ταιριάζει μια χαρά....10 λεπτά δουλειά...με φαλτσέτα το έκοψα στο τέλος...δεν χρειαζόταν πριόνι... Κουμπωνει κανονικα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στεπατ Ιανουάριος 7, 2021 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2021 On 31/1/2020 at 5:46 ΜΜ, το μέλος f117 έγραψε: Η μπαταρία του Lidl...ΔΕΝ ταιριάζει... ΑΛΛΑ!άμα κόψεις λίγο τα πλαστικά απο το εργαλείο....ταιριάζει μια χαρά....10 λεπτά δουλειά...με φαλτσέτα το έκοψα στο τέλος...δεν χρειαζόταν πριόνι... On 31/1/2020 at 5:46 ΜΜ, το μέλος f117 έγραψε: Η μπαταρία του Lidl...ΔΕΝ ταιριάζει... ΑΛΛΑ!άμα κόψεις λίγο τα πλαστικά απο το εργαλείο....ταιριάζει μια χαρά....10 λεπτά δουλειά...με φαλτσέτα το έκοψα στο τέλος...δεν χρειαζόταν πριόνι... Κουμπωνει κανονικα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpiosm Ιανουάριος 7, 2021 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2021 και σε άλλα εργαλεία έχω δει ότι μοιάζουν πανομοιότυπα, βλέπε total και ingo. Οπότε ίσως λιιιιγο τα πλαστικά να διαφέρουν στο τελείωμα όπως στο δικό σου. Πάντα το είχα απορία και έλεγα να πάρω να το δοκιμάσω, αλλά με πρόλαβες. Σε ευχαριστώ που μου έλυσες μια απορία μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 7, 2021 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2021 Με αυτή την μετατροπή που έκανα ταίριαζει μία χαρά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makedonia Φεβρουάριος 10, 2021 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2021 On 7/1/2021 at 11:14 ΠΜ, το μέλος Στεπατ έγραψε: Κουμπωνει κανονικα? On 31/1/2020 at 5:46 ΜΜ, το μέλος f117 έγραψε: Η μπαταρία του Lidl...ΔΕΝ ταιριάζει... ΑΛΛΑ!άμα κόψεις λίγο τα πλαστικά απο το εργαλείο....ταιριάζει μια χαρά....10 λεπτά δουλειά...με φαλτσέτα το έκοψα στο τέλος...δεν χρειαζόταν πριόνι... πριν 4 λεπτά, το μέλος makedonia έγραψε: Καλησπέρα. Το Bormann BEV2025 Παλμικό Κατσαβίδι Μπαταρίας 20V δείχνεις στις εικόνες σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 10, 2021 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2021 είναι η σέγα όχι το παλμικό...αν θες ρώτα πες τους οτι εχεις την σέγα αν κανούν οι μπαταρίες...και αν κάνουν τότε κάνεις την πατεντούλα και κομπλέ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimtsakir Αύγουστος 15 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 15 η bormann pro μπαταρίες κάνουν μια χαρά σε parkside! το αντίστροφο δεν γίνεται, η γίνεται άμα κόψης μέρος από το πλαστικό στο μηχάνημα της bormann. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts