Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παίδες . Μόλις παρέλαβα το σύστημα από το κατάστημα . Του κάναμε πάλι φορμάτ.

Να μην μακρυγορώ . Όταν βάζω να παίξει βίντεο είτε στον firefox είτε στο chrome φριζάρει για 2 δεύτερα και κάποιες φορές κάνει επαναφορά του οδηγού .

Μπήκα σε κάποια φόρουμ του εξωτερικού . Το αντιμετωπίζουν και άλλοι με τον 20.1.1. και κάποια περιστατικά ήταν παλιά . του 2012 . 

Κάποιοι είπαν ότι αλλάζει κάτι στον κόδεk του βίντεο του youtube και υπάρχουν bugs . 

Καμιά ιδέα ή το αντιμετωπίζει και άλλος το ίδιο πρόβλημα ? 

1920χ amd threadripper 

kingston 32 gb memory 

asus radeon 7 

creative ae5 soundcard 

όλα στοκ χωρίς οβερκλόκ. 

Ευχαριστώ . τα βίντεο μερικές φορές χρησιμοποιούν hardware accelaration . 

• 1 month later...

δοκίμασε να κάνεις ενημέρωση τα driver ήχου και κάρτας γραφικών.

(edited)

Βρήκα τι έφταιγε  . Φταίει το icue της corsair, μπορεί να κάνει κόνφλικτ με τον οδηγό του ποντικιού το g hub . Τα ίδια μου έκανε και όταν έβαλα το software της razer . δεν γνωρίζω τι το προκαλεί . 

Τώρα έχω απεγκαταστήσει το icue και δεν μου εμφανίζεται το πρόβλημα . 

για την επαναφορά του οδηγού φταίνε οι οδηγοί , πράγμα που το διορθώσανε . 

Έγινε επεξεργασία από iseeklife
Προσθήκη στοιχείων.

Επικοινώνησα με την κορσαίρ και μου προτείνανε τη δεύτερη φορά να βάλω μια παλαιότερη έκδοση του icue την 3.18.77 . Δύο μέρες τώρα δεν έχει εμφανιστεί πρόβλημα με τον παλαιό οδηγό . Μακάρι να συνεχίσει έτσι . 

• Like 1