iseeklife Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2020 Γεια σας παίδες . Μόλις παρέλαβα το σύστημα από το κατάστημα . Του κάναμε πάλι φορμάτ. Να μην μακρυγορώ . Όταν βάζω να παίξει βίντεο είτε στον firefox είτε στο chrome φριζάρει για 2 δεύτερα και κάποιες φορές κάνει επαναφορά του οδηγού . Μπήκα σε κάποια φόρουμ του εξωτερικού . Το αντιμετωπίζουν και άλλοι με τον 20.1.1. και κάποια περιστατικά ήταν παλιά . του 2012 . Κάποιοι είπαν ότι αλλάζει κάτι στον κόδεk του βίντεο του youtube και υπάρχουν bugs . Καμιά ιδέα ή το αντιμετωπίζει και άλλος το ίδιο πρόβλημα ? 1920χ amd threadripper kingston 32 gb memory asus radeon 7 creative ae5 soundcard όλα στοκ χωρίς οβερκλόκ. Ευχαριστώ . τα βίντεο μερικές φορές χρησιμοποιούν hardware accelaration . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka Φεβρουάριος 24, 2020 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2020 δοκίμασε να κάνεις ενημέρωση τα driver ήχου και κάρτας γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Φεβρουάριος 24, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2020 (edited) Βρήκα τι έφταιγε . Φταίει το icue της corsair, μπορεί να κάνει κόνφλικτ με τον οδηγό του ποντικιού το g hub . Τα ίδια μου έκανε και όταν έβαλα το software της razer . δεν γνωρίζω τι το προκαλεί . Τώρα έχω απεγκαταστήσει το icue και δεν μου εμφανίζεται το πρόβλημα . για την επαναφορά του οδηγού φταίνε οι οδηγοί , πράγμα που το διορθώσανε . Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 24, 2020 από iseeklife Προσθήκη στοιχείων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka Φεβρουάριος 24, 2020 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2020 μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τα driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Φεβρουάριος 26, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2020 Επικοινώνησα με την κορσαίρ και μου προτείνανε τη δεύτερη φορά να βάλω μια παλαιότερη έκδοση του icue την 3.18.77 . Δύο μέρες τώρα δεν έχει εμφανιστεί πρόβλημα με τον παλαιό οδηγό . Μακάρι να συνεχίσει έτσι . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts