Darap21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2020 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2020 Θέλω να αγοράσω επιτέλους ένα ups για το PC και ένα για την τηλεόραση τι προτείνετε? 150 ευρώ αρκούν η πρέπει να ανεβάσω το μπάτζετ???
etien4 Ιανουάριος 20, 2020 #2 Ιανουάριος 20, 2020 Θέλω να αγοράσω επιτέλους ένα ups για το PC και ένα για την τηλεόραση τι προτείνετε? 150 ευρώ αρκούν η πρέπει να ανεβάσω το μπάτζετ??? Γιατί τα θες πες πρώτα?Θα απαντήσω με περισσότερα αύριο.καληνυχταΣτάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Darap21 Ιανουάριος 20, 2020 Author #3 Ιανουάριος 20, 2020 Γιατί τα θες πες πρώτα?Θα απαντήσω με περισσότερα αύριο.καληνυχταΣτάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια προστασία από πτώση τάσεις η διακοπή ρεύματος... Καληνύχτα [emoji4]Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
etien4 Ιανουάριος 21, 2020 #4 Ιανουάριος 21, 2020 Για προστασία από πτώση τάσεις η διακοπή ρεύματος... Καληνύχτα [emoji4]Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆρα πας σε online ups που το κόστος είναι μεγάλο ή αλλιώς σε line interactive ups επώνυμο!!!Σε καμιά περίπτωση offline ups.Λοιπόν όσο ποιο ποιοτικό το ups ισούται με καλύτερα ηλεκτρονικά τα οποία είναι αυτά που παίζουν πολυ βασικό ρόλο στην προστασία και στην μεταγωγή!Για μένα βάλε και ένα μονοπριζο της apc αντικευραυνικο στην είσοδο αν και έχει το ups προστασία αρκετών σταδίων εσωτερικά!Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Darap21 Ιανουάριος 23, 2020 Author #5 Ιανουάριος 23, 2020 Ποια είναι τα πιο αξιόπιστα online ups? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Recommended Posts