Jump to content

Προβλημα με Zone Alarm

YDinopoulos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τωρα το πηρα χαμπαρι....

Εβαλα χτες το ZoneAlarm Active Suite και ολα κινουμενα smileys/emoticons ειναι παγωμενα! Το εχει παθει και αλλος ??? Καμια περιεργη ρυθμιση χρειαζεται ???

EDIT:

2ο προβλημα που παρατηρω...Προσπαθει εδω κ 20 λεπτα να κανει login στο Messanger! Kαι δεν βγαζει κανα fail μηνυμα !!!

το ΖοNe alarm δεν έχει καλά φίλτρα και όλα τα gif ή τα κόβει ή τα παγώνει. ή βγάζεις το φίλτρο ή χρησιμοποιείς ένα NIS...

Αρχική απάντηση από enduracell

το ΖοNe alarm δεν έχει καλά φίλτρα και όλα τα gif ή τα κόβει ή τα παγώνει. ή βγάζεις το φίλτρο ή χρησιμοποιείς ένα NIS...

α) Τις ρυθμισεις για τα φιλτρα δεν τα βρισκω...

β) ΝΙS ??? What is that?

δε θυμάμαι που είναι, το έβαλα για δύο ώρες και το έβγαλα την τελευταία φορά.

NIS=Νorton Internet Security

Και εμένα,όταν μπαίνω στο Lab απο το σχολείο,τα emotion κινούντε κανονικά,εδώ εδώ στο δικό μου όχι,δεν ξέεω αν φταίει το ΖΑ αλλά κάτι φταίει:wassat:

Για πείτε τι πρέπει να κανώ????? Γιατί έβγαλες το ΝΙS αμέσως????? Τι πρόβλημα είχε?????

Εγω παλι εχω αλλο προβλημα. Οταν ειναι ανοιχτο το ΖΑ και παταω να ξεκινησει καποιο παιχνιδι αμεσως μου κανει επαννεκινηση ο υπολογιστης. Μετα δοκιμαζω να ξεκινησω το ιδιο παιχνδι με κλειστο το ΖΑ και παιζει κανονικα:unsure: . Αυτο μου το κανει σε αρκετα παιχνιδια το ΖΑ. Τι μπορει να φταιει?????

Ολα αυτά τα προβλήματα που αναφέρετε είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων και τίποτα παραπάνω....

Βέβαια δε μπορώ να βοηθήσω αφού εδώ και πάρα πολύ καιρό το έχω απεγκαταστήσει μετά το τέλος της TRAIL περιόδου....

Πάντως είναι ο καλύτερος software firewall που υπάρχει και μετά έρχεται ο PANDA κατά την γνώμη μου.....;)

Αρχική απάντηση από Dagalidis

...............τέλος της TRAIL περιόδου....

Αυτο διορθωθηκε αμεσα. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να εντοπισω τις ρυθμισεις! Με βλεπω να γυρναω στο McAfee παλι. Τι αλλαζω firewall ο μαμακας !!!

η δικη μου γνωμη ειναι να βαλεις ή το outpost firewall ή το steganos firewall 7.

και τα 2 τα εχω χρησιμοποιησει και κανουν δουλεια και το βασικοτερο ειναι "ελαφρια" σε σχεση με τα "βαρια "προγραμματα της mcaffee και του norton.

its up to you

outpost firewall και από μένα. είχε βγει μάλιστα κάποια στιγμή πρώτο σε ασφάλεια σύμφωνα πάντα με συγκεκριμένη έρευνα.

Toσα χρονια με το ΖΑ δε ειχα τετοια προβληματα

βεβαια εχω μεινει στον 4.κ κατι αλλα αφου δουλευει κανονικα δε υπαρχει λογος να το αναβαθμισω!!

Αρχική απάντηση από fantacid

Toσα χρονια με το ΖΑ δε ειχα τετοια προβληματα

βεβαια εχω μεινει στον 4.κ κατι αλλα αφου δουλευει κανονικα δε υπαρχει λογος να το αναβαθμισω!!

Εγω εχω κατεβασει το τελευταιο ZA Active Suite που εχει αντιβιρια - τοιχους με κ@λοφωτιες κ αντισπαμ ολα σε ενα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.