YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2005 Τωρα το πηρα χαμπαρι.... Εβαλα χτες το ZoneAlarm Active Suite και ολα κινουμενα smileys/emoticons ειναι παγωμενα! Το εχει παθει και αλλος ??? Καμια περιεργη ρυθμιση χρειαζεται ???EDIT:2ο προβλημα που παρατηρω...Προσπαθει εδω κ 20 λεπτα να κανει login στο Messanger! Kαι δεν βγαζει κανα fail μηνυμα !!!
enduracell Απρίλιος 25, 2005 #2 Απρίλιος 25, 2005 το ΖοNe alarm δεν έχει καλά φίλτρα και όλα τα gif ή τα κόβει ή τα παγώνει. ή βγάζεις το φίλτρο ή χρησιμοποιείς ένα NIS...
YDinopoulos Απρίλιος 25, 2005 Author #3 Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell το ΖοNe alarm δεν έχει καλά φίλτρα και όλα τα gif ή τα κόβει ή τα παγώνει. ή βγάζεις το φίλτρο ή χρησιμοποιείς ένα NIS... α) Τις ρυθμισεις για τα φιλτρα δεν τα βρισκω...β) ΝΙS ??? What is that?
enduracell Απρίλιος 25, 2005 #4 Απρίλιος 25, 2005 δε θυμάμαι που είναι, το έβαλα για δύο ώρες και το έβγαλα την τελευταία φορά.NIS=Νorton Internet Security
morius Απρίλιος 25, 2005 #5 Απρίλιος 25, 2005 Και εμένα,όταν μπαίνω στο Lab απο το σχολείο,τα emotion κινούντε κανονικά,εδώ εδώ στο δικό μου όχι,δεν ξέεω αν φταίει το ΖΑ αλλά κάτι φταίει:wassat: Για πείτε τι πρέπει να κανώ????? Γιατί έβγαλες το ΝΙS αμέσως????? Τι πρόβλημα είχε?????
theHitma@n Απρίλιος 27, 2005 #6 Απρίλιος 27, 2005 Εγω παλι εχω αλλο προβλημα. Οταν ειναι ανοιχτο το ΖΑ και παταω να ξεκινησει καποιο παιχνιδι αμεσως μου κανει επαννεκινηση ο υπολογιστης. Μετα δοκιμαζω να ξεκινησω το ιδιο παιχνδι με κλειστο το ΖΑ και παιζει κανονικα . Αυτο μου το κανει σε αρκετα παιχνιδια το ΖΑ. Τι μπορει να φταιει?????
Dagalidis Απρίλιος 27, 2005 #7 Απρίλιος 27, 2005 Ολα αυτά τα προβλήματα που αναφέρετε είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων και τίποτα παραπάνω.... Βέβαια δε μπορώ να βοηθήσω αφού εδώ και πάρα πολύ καιρό το έχω απεγκαταστήσει μετά το τέλος της TRAIL περιόδου.... Πάντως είναι ο καλύτερος software firewall που υπάρχει και μετά έρχεται ο PANDA κατά την γνώμη μου.....
YDinopoulos Απρίλιος 27, 2005 Author #8 Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis...............τέλος της TRAIL περιόδου.... Αυτο διορθωθηκε αμεσα. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να εντοπισω τις ρυθμισεις! Με βλεπω να γυρναω στο McAfee παλι. Τι αλλαζω firewall ο μαμακας !!!
aggelopas Απρίλιος 27, 2005 #9 Απρίλιος 27, 2005 O messenger ειναι ο 7αρης ετσι?Το ιδιο προβλημα εχω.Μαλλον θα βαλω τον 6.2.
the mad teo Απρίλιος 27, 2005 #10 Απρίλιος 27, 2005 η δικη μου γνωμη ειναι να βαλεις ή το outpost firewall ή το steganos firewall 7.και τα 2 τα εχω χρησιμοποιησει και κανουν δουλεια και το βασικοτερο ειναι "ελαφρια" σε σχεση με τα "βαρια "προγραμματα της mcaffee και του norton.its up to you
n1ck0s Απρίλιος 27, 2005 #11 Απρίλιος 27, 2005 outpost firewall και από μένα. είχε βγει μάλιστα κάποια στιγμή πρώτο σε ασφάλεια σύμφωνα πάντα με συγκεκριμένη έρευνα.
fantacid Απρίλιος 27, 2005 #12 Απρίλιος 27, 2005 Toσα χρονια με το ΖΑ δε ειχα τετοια προβληματαβεβαια εχω μεινει στον 4.κ κατι αλλα αφου δουλευει κανονικα δε υπαρχει λογος να το αναβαθμισω!!
YDinopoulos Απρίλιος 27, 2005 Author #13 Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid Toσα χρονια με το ΖΑ δε ειχα τετοια προβληματαβεβαια εχω μεινει στον 4.κ κατι αλλα αφου δουλευει κανονικα δε υπαρχει λογος να το αναβαθμισω!! Εγω εχω κατεβασει το τελευταιο ZA Active Suite που εχει αντιβιρια - τοιχους με κ@λοφωτιες κ αντισπαμ ολα σε ενα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.