psyber Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2020 Έχω υπόψιν να αγοράσω δύο ντιμμάκια της g.skill που προέρχονται από σετ των 4. Αν ο ιδιοκτήτης μου δώσει αντίγραφο της απόδειξης, τα καλύπτει η εγγύηση σε περίπτωση που συμβεί κάτι ή πρέπει να επιστρέψει κανείς ολόκληρο το σετ για να γίνει έλεγχος; Λαμπίτες, τα φώτα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιανουάριος 19, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2020 (edited) εδώ πάντως https://www.gskill.com/rma-policy Include all modules of a memory kit for RMA. Memory kits are tested together to ensure compatibility. Compatibility is not guaranteed if a partial kit is returned. άρα λογικά θα έχεις θέμα Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2020 από shattered 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 19, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2020 @shattered Ευχαριστώ για την απάντηση. Πηγα στην καρτέλα Warranty και δεν βρηκα εκεί την απάντηση. Και στο RMA Policy, δεν λέει με σαφήνεια ότι θα τεθούν εκτός εγγύησης, αλλά για να ζητάνε το πλήρες kit, μάλλον θα δημιουργήσουν πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 20, 2020 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2020 Η G.Skill μου απάντησε μέσω email και αναμένω την άδεια τους για να ποστάρω την απάντηση τους εδώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts