NooDle Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2020 Καλσησπέρα ψάχνω ακουστικά μεχρι 100Ε Η χρήση θα είναι κατα κυριο λογο gaming (battlefield-pubg κλπ) ειμαι αναμεσα σε hyper X creative tournament H7 και coolermaster 752 ειχα κατι sharkoon της πλακας για 5 χρονια και μετα απο απροσεξία τα χαλασα. Mια χαρα έκανα την δουλειά μου αλλά αφού εγινε το κακό ας δοκιμάσω κατι αλλο. Το προβλημα είναι οτι δεν έχω ακουσει κανενα απο τα παραπάνω και γενικά κανενα άλλο, οπότε θα σας εμπιστευτώ. παντως τα sennheiser HD 25 II που εχω για gaming δεν κανουν Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 18, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2020 Αν θελεις σε καινουρια λογικα κατι σε στυλ hyperx cloud2 η stinger. Αν δεν θες καινουριο και σε ενδιαφερει δινω sennheiser gsp600 απο αντικατασταση εκει στο 100αρι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 18, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος icy20 έγραψε: Αν θελεις σε καινουρια λογικα κατι σε στυλ hyperx cloud2 η stinger. Αν δεν θες καινουριο και σε ενδιαφερει δινω sennheiser gsp600 απο αντικατασταση εκει στο 100αρι. Εισαι full inbox icy Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 18, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2020 18 minutes ago, NooDle said: Εισαι full inbox icy Για δοκιμασε ξανα κατι εσβησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts