Γιώργος 1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2020 (edited) Κυκλοφορούν διάφορα είδη από ροδέλες ασφαλείας (γκρόβερ). Ξέρει κάποιος να μου πεί ποιό από τα πιο κάτω 5 είδη ασφαλίζει καλύτερα, ή αν είναι για διαφορετική δουλειά το κάθε είδος; 1) Κλασικό γκρόβερ. 2) Αστεράκι με τα δόντια μέσα. 3) Αστεράκι με τα δόντια έξω. 4) Ροδέλα με εγκοπές 5) Κυματοειδής ροδέλα. Υπάρχουν και άλλες υποκατηγορίες όπως φαίνονται στα καταστήματα με βίδες: Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 16, 2020 από Γιώργος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellamos Ιανουάριος 17, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2020 (edited) Η καθε μια ειναι για αλλη χρηση, και ειναι 2 κατηγοριες. Το γκροβερ και η κυματοηδης ροδελα ειναι για αν χαλαρωσει για καποιο λογο το παξημαδι η η βιδα να μενει παντα σε τανηση.(λειτυργει σαν ελατηριο) Η αλλη κατηγορια ειναι για να μην γυριζει καθολου το παξιμαδι ή η βιδα. Αναλογα την δουλεια που θες να κανεις η καθε μια εχει τον σκοπο της. Τι ακριβως θες να σφηξεις? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2020 από vellamos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Ιανουάριος 17, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2020 (edited) Όλες είναι για να ασφαλίζουν βίδες για να μην ξεσφίγγουν. Αυτό θέλω και εγώ όπου χρησιμοποιώ βίδες, σε ένα εργαλείο, σε ένα μηχάνημα, στο αυτοκίνητο, στο σκάφος, .... Ποιές πρέπει να έχεις μαζί με τα εργαλεία σου; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2020 από Γιώργος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellamos Ιανουάριος 17, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2020 κυριως γκροβερ σε τετοιες δουλειες. γενικα οπου εχει κραδασμους μπαινουν γκροβερ τα αλλα ειναι για ποιο light δουλειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Ιανουάριος 20, 2020 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2020 Γενικά ακόμα και με γκρόβερ δεν είσαι 100% σίγουρος ανάλογα τους κραδασμούς, βέβαια είναι ο ποιο ενδεδειγμένος τρόπος.Γκροβερ+ροδέλα,σημαδευεις όταν σφίξεις και τσεκαρεις οπότε χρειάζεται εάν λασκαρισε.Γιατί σε κάτι μπάρες σε πίνακα με inverter Medium frequency 500hz ο κραδασμος που δημιουργείται φαντάσου ότι τις λασκαρει λίγο μερικές φορέςΣτάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts