Jump to content

[SFFPC] SFF Cases, Builds, Hardware

DEADLAZARUS

Recommended Posts

24 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

275-300ε στο ελλαντα ομως ...... να τα κανουν μασουρι και να τα χωσουν στον πατο τους 

Με τοσα λεφτα πας μια κατηγορια πανω και στο cpu και gpu 

Και περα απο το μονοκομματο καπακι , δεν εχει κατι αλλο συγκλονιστικο που να το δικαιολογει .....ενα συνηθησμενο sff layout ειναι 

Μονοκομματο αλουμινενιο πρεσαριστο. Δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.

Δευτερον, γιατι να το παρεις απο ελλαδα;

• Like 1

Σωστα , 230ε απο γερμανια 

Οσο για το καπακι , δεν εχω ιδεα ποσο επιβαρυνει η οχι το τελικο κοστος αλλα οπως και να εχει , χτυπαει πολυ για ενα εμπορικο κουτι . 

Υποτιθεται εχουν γραμμες παραγωγης κλπ κλπ , δεν ειναι καποιος απο το γκαραζ του .....

Για τα λεφτά που κάνει θα έπρεπε να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Αλλά όπως και με άλλα current κουτιά της η φρακταλ είναι φουλ μαρκετινγκ και προωθηση μέσω youtubers και λίγη actual ποιότητα.

Και όπως και με την ΝΖΧΤ, βλέπουμε οτι δεν έχουν θέμα να προωθούν και να διαφημιζουν κακά προϊόντα / κακές πρακτικές οι influencers μέχρι το σημείο που κάνουν αναγκαστικά "cancel" και καθαρίζουν τα κανάλια τους ώστε να μη φαίνεται οτι κάτι συνέβη.

53 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Για τα λεφτά που κάνει θα έπρεπε να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Αλλά όπως και με άλλα current κουτιά της η φρακταλ είναι φουλ μαρκετινγκ και προωθηση μέσω youtubers και λίγη actual ποιότητα.

Και όπως και με την ΝΖΧΤ, βλέπουμε οτι δεν έχουν θέμα να προωθούν και να διαφημιζουν κακά προϊόντα / κακές πρακτικές οι influencers μέχρι το σημείο που κάνουν αναγκαστικά "cancel" και καθαρίζουν τα κανάλια τους ώστε να μη φαίνεται οτι κάτι συνέβη.

Τι προβλημα εχει η ποιοτητα? Σου κουνιεται το κουτι?

• Like 1
  • Haha 1

1 hour ago, fatalara said:

Τι προβλημα εχει η ποιοτητα? Σου κουνιεται το κουτι?

Η ποιότητα δεν είναι για τόσο που τα κοστολογούν αυτά τα κουτιά. Δεν είναι μόνο αν κουνιέται ή αν τρίζει το κουτί. Όταν πληρώνεις 200-300€ περιμένεις να έχει δοθεί προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια (πχ abs sliding feet στο shell που ξεχειλώνουν κάτω απ το βάρος του ίδιου του shell). 

Αν θες να το παίζεις premium brand πρέπει και να είσαι και να έχεις ποιοτικότερα υλικά και στις μικρές λεπτομέρειες και το κυριότερο, καλύτερο QC.

Αλλά σαφώς και στην εποχή μας μετράει το πως φαίνεται και το αν το κάνουν endorse οι influencers, όχι οι λεπτομέρειες.

• Like 1

5 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Η ποιότητα δεν είναι για τόσο που τα κοστολογούν αυτά τα κουτιά. Δεν είναι μόνο αν κουνιέται ή αν τρίζει το κουτί. Όταν πληρώνεις 200-300€ περιμένεις να έχει δοθεί προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια (πχ abs sliding feet στο shell που ξεχειλώνουν κάτω απ το βάρος του ίδιου του shell). 

Αν θες να το παίζεις premium brand πρέπει και να είσαι και να έχεις ποιοτικότερα υλικά και στις μικρές λεπτομέρειες και το κυριότερο, καλύτερο QC.

Αλλά σαφώς και στην εποχή μας μετράει το πως φαίνεται και το αν το κάνουν endorse οι influencers, όχι οι λεπτομέρειες.

Δεν εχει κουτι πανω απο 200 ευρω η fractal. Μονο τα tera/era 2. Ολα τα αλλα ειναι στα 180+ και κατω.

Εγω παντως, το torrent που ειχα το βαζω στα καλυτερα κουτια που ειχα ποτε. Ειδικα οταν μιλαμε για επιδοσεις σε θερμοκρασιες. Το ψηνω ασχημα για ενα North XL για να στεγασω τα ψυγεια μου. Το μονο που με χαλαει ειναι το μικρο παραθυρο.

• Like 1

24 minutes ago, fatalara said:

Δεν εχει κουτι πανω απο 200 ευρω η fractal. Μονο τα tera/era 2. Ολα τα αλλα ειναι στα 180+ και κατω.

Εγω παντως, το torrent που ειχα το βαζω στα καλυτερα κουτια που ειχα ποτε. Ειδικα οταν μιλαμε για επιδοσεις σε θερμοκρασιες. Το ψηνω ασχημα για ενα North XL για να στεγασω τα ψυγεια μου. Το μονο που με χαλαει ειναι το μικρο παραθυρο.

Για το era2 λέω όμως εγώ και την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του σε καθημερινές συνθήκες. Στην ίδια κατηγορία βάζω και το mood πχ.

Σαν να μην είναι version 1.0 αλλά beta ή κανα version 0.9 που θέλει patch.

11 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Για το era2 λέω όμως εγώ και την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του σε καθημερινές συνθήκες. Στην ίδια κατηγορία βάζω και το mood πχ.

Σαν να μην είναι version 1.0 αλλά beta ή κανα version 0.9 που θέλει patch.

Στο mood εχουν γινει λαθη. Το era 2 τι προβλημα του βρισκεις?

4 minutes ago, fatalara said:

Στο mood εχουν γινει λαθη. Το era 2 τι προβλημα του βρισκεις?

Δε το έχω το κουτί.

Βλέπω αυτά που αναφέρονται από το community και από κάποιους reviewers.

Πχ τα sliders του shell που είναι πολύ αδύναμα από απλό abs αντί τεφλόν που θα έπρεπε και με πολλά βάλε βγάλε χαλάνε αν δε προσέχεις.

Πχ Το πάνω καπάκι που από την θερμοκρασία στραβώνει και σκάει.

κλπ. 

3 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Το πάνω καπάκι που από την θερμοκρασία στραβώνει και σκάει.

Αυτο, ειχα δει οτι γινεται επειδη εχουν κολλησει το μεταλλο μαζι με το ξυλο. Επρεπε να εχει η το ενα η το αλλο.

• Like 1