chriss Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2005 Μόλις εγκατέστησα την δεύτερη οθόνη (είναι και οι 2 ίδιες LG L1920P) παρατήρησα ότι αυτή που είναι συνδεδεμένη στο DVI έχει πολύ πιο καθαρή και "εντονη" εικόνα.Αν συνδέσω και ένα KVM switch τα πράγματα χειροτερεύουν , αυτή που είναι στο DSUB γίνεται θολή και δημιουργεί είδωλα (ανάλυση 1280χ1024)Χρησιμοποιώντας ένα tip από άλλο post έχω ψιλοκαταφέρει να πλησιάσει η μια την φωτεινότητα και καθαρότητα της δεύτερης αλλά έχω ακόμα δρόμο για να είναι ίδιες.Καμμιά εισήγηση???(Λειτουργικό: Mandrake 10.1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 το ιδιο προβλημα εχω και εγω ακριβος σε μια 5700η μια οθονη εχει καλητερη ευκρινια ενο στην αλλι θαμπονει Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Ωραία , αν μαζευτούμε πολλοί , να κάνουμε σύλλογο αποτυχημένων dual screen users. Μάλλον μας λένε ευγενικά να επενδύσουμε σε μια 6800GT που έχει dual-dvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 μαλλον κατα εκει μας πανε.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Να πώ και εγώ μια πρόταση?Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι το dvi έχει ουτω η άλλος καλύτερη εικόνα?επειδή είναι ψιφικαό και δεν χρησημοποιεί αποκοδικοποιητη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Απρίλιος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Tι κανετε ταυτοχρονα σε 2 οθονες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas Tι κανετε ταυτοχρονα σε 2 οθονες? μεγαλητερο desktop αλλα και ταινιες σε 9:11παιχνιδια simulation και πολλα αλλαολα αυτα οταν οι οθονες ειναι ρυθμισμενες σαν μια ενιεαοταν ειναι σε κλονο τοτε οτι διχνι η μια διχνει και η αλληπΧ σε παρουσιασης και βλεπεις εσυ αλλα και προβαλεις με εναν προβολεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 25, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Double desktop , από την 1 οθόνη διαβάζεις οδηγίες και από την άλλη κάνεις την δουλειά. Δεν χρειάζεται να αλλάζεις συνέχεια παράθυρα για να παρακολουθήσεις την εξέλιξη μιας εργασίας.Στην μια παίζει και το 2ο PCΓεμίζει πολύ δύσκολα από το GIMPΕχεις ένα τσούρμο ανοιχτά παράθυρα και κάνεις copy/paste χωρίς να στριμώχνεσαι2-3 shells ανοιχτά και να βλέπεις τι κάνουνκλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.