Jump to content

Απορίες με ADSL(Αρχάριος)

morius

Recommended Posts

Γεια σας παίδες

Πριν λίγο καιρό έμαθα ότι αυτό το καλοκαίρι έρχετε στην πόλη μου ADSL,μέχρι σήμερα δεν το σκεφτόμουν καν να βάλω λόγο χρημάτων (έιχα ακούσει κάπου στα 650 με 700 το 6μηνο)

Σήμερα έχοντας μια συνομηλία με τον φίλο μου τον Στέλιο με έλεγε τρελό,και ότι τα λεφτά είναι πολύ λιγότερα....

Δεν ξέρω τι να πω,βοηθήστε όσοι ξέρετε,και πείτε μου και σε τι πρόγραμμα και εταιρία συμφέρει να μπω

Ευχαριστώ:flower: :flower:

60 ευρω το μηνα βγαινει φιλε μου η συνδεση με oteondslhome αοριστου χρονου,τιποτα αλλο,απλα στην αρχη δινεις κατι παραπανω για ενεργοποιηση γραμμης και μοντεμ.

Nαι, 55-60 το μηνα θα σου παει περιπου. Η διαφορα ειναι οτι αν βαλεις με πακετο θα σου δωσουν κ μοντεμ κ ειναι "σαν" να πληρωνουν εκεινοι τελη ενεργοποιησης, αφου παλι 60 το μηνα σου ερχεται (τα πακετα εχουν γυρω στα 180 ευρω για 3μηνο).

Εχω δει τωρα κ το πακετο της Τελλας που ειναι πιο φθηνο, γυρω στα 120, αλλα δε νομιζω να αξιζει σαν provider.

πια η adsl ειναι η πιο αποδοτικη και οικονομικη γραμη

γιατι αν σκεφτεις με 56αρα 10 ωρες την ημερα με μαξ 4,8Kbytes σιμενι οτι κατεβαζεις πανο κατο ειναι 173 Mbytes

ενο με adsl 10 ωρεσ την ημερα με μαξ τα 44 σιμενη οτι κατεβαζεις γυρο στα 1.5 giga

θεοριτικα παντα

αλλα και απο χριματα στην adsl ειναι στανταρ χωρις κανενα επιπροσθετο 50-60 ευρο το μινα

ενο η 56αρα εναι 0,38 την ωρα

για πες μου τι σε συνφερει???

Γραμμή από ΟΤΕ με 23,7 τον μήνα + ISP Forthnet 256/128 20,1 = 44 τον μήνα. Η καλύτερη λύση κατά την άποψη μου.

Βέβαια πρέπει να υπολογίσεις και το αρχικό κόστος. Ενεργοποίηση 41,5 + το μόντεμ US Robotics 9105 60 περίπου.

;)

Αρχική απάντηση από morius

Μου φένετε ότι έχω μπερδέψει τα μπούτια μου με αυτή την ADSL:o

Μέσα σε αυτά τα 55 ή 60 θα πληρώνω και τον ΟΤΕ και την εταιρία(την σύνδεση )?????:boxed: :boxed:

τα 44 που σου είπα έγω (όλα μέσα .. ΟΤΕ ISP ΦΠΑ) δεν σου αρέσουν;

Δες και στο www.adslgr.com να παρεις μια ιδεα τι παιζει.Προσωπικα ειναι ο,τι καλυτερο εχω κανει στο pc μου εδω και χρονια.Αν υπαρχουν τα φραγκα(εγω για 384 δινω 55ευρω τον μηνα,25 στον οτε και 30 στην Τελλας(provider) ) μην το σκεφτεσαι καν.

Δοκιμασε να μαθεις για τις προσφορες που δινουν με δωρεαν modem και τελη ενεργοποιησης, οπως το πακετο της Τελλας με το ΙΖΙ, καθως κοιτα και την Teledom , που εχει πολυ χαμηλες τιμες και στο forum που σου εδωσα αρκετοι ειναι ευχαριστημενοι.

Τα τελη ενεργοποιησης ειναι 30 ευρω και μπαινουν στον πρωτο λογαριασμο του ΟΤΕ .

Μάλλον με πείσατε:p

Δηλαδή,αν την μοιράσω και με τον πατέρα και με έναν γείτωνα θα πληρώνω 20,00!!!!!

Αν όμως κατεβάζουν και οι τρεις η σύνδεση μοιράζεται εξήσου?????

Αρχική απάντηση από morius

Αν όμως κατεβάζουν και οι τρεις η σύνδεση μοιράζεται εξήσου?????

Οχι! το ειχα κ γω αυτο το προβλημα...κ δε το ελυσα.

Οταν ενας κατεβαζει ρουφαει την ταχυτητα των αλλων, κ δε μπορουν καλα καλα σελιδα να ανοιξουν.

Τωρα το λεω με μια επιφυλαξη γιατι δε ξερω αλλους που να ειχαν αυτο το προβ οποτε μπορει να εφταιγε κ το ρουτερ που ειχαμε εμεις στο λαν...

Ακομα να σου πω, οτι ειχαμε βαλει bandwidth controller αλλα δεν εκανε σωστη δουλεια, δηλαδη οταν πχ το εβαζα να κοβει στα 24 ναι μεν εκοβε αλλα κ παλι ο αλλος δεν ειχε ντιπ για ντιπ σπιντ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.