Jump to content

ΜΕΓΑΛΟ Πρόβλημμα με PC ....μετά απο overclcock

kreach

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Που λέτε ...έκανα απόπειρα μόλις στα 110 ... τα αποτελέσματά του δεν ήταν το ότι καλύτερο.

Έκανα Quick Formatt, Deep Formatt και πάλι τίποτα. Κολλάει το ποντίκι στο"Welcome XP Home"

Το PC είναι 3 χρόνων : Έχω μια 256 + 512 RAM

2 Ghz CPU

Καμιά ιδέα κανείς για το ΤΙ μπορεί να φταίει στο PC μου ???

Ευχαριστώ ...:cry:

*Παρακαλώ τους Admin να μεταφέρουν το thread αν είναι Off Topic

κανε και κανενα clear cmos ετσι για να δεις τι γίνεται...Δοκίμασε τις μνημες σου με memtest και αν το περασει δευτερος υποπτος παει ο δίσκος....

Αν έκανες φόρματ μετά πρέπει να ξανά έστησες τα win αφού όπως λες κολλάει στην welcome screen.

Η εγκατάσταση έγινε κανονικά?

Αν ναι τότε δεν έχει πρόβλημα ο δίσκος σου γιατί τα win κάνουν έλεγχο πριν κάνουν την εγκατάσταση.

Αν μπαίνει ακόμα bios κάνε reset to bios defaults.

Επίσης μπορείς να κανείς clear cmos.

Αν δε ξέρεις ποιο είναι το jumper ή ο διακόπτης που το κάνει απλά βγάλε την μπαταρία που είναι πάνω στη μητρική (με κλειστό το τροφοδοτικό) για τουλάχιστον μερικά δευτερόλεπτα έτσι ώστε να σβηστούν οι ρύθμισης σου από το bios.

το εβγαλες το οβερκλοκ φιλε μου??

Βαλε ξανα οτι πηραξες εκει που ηταν και μετα δες τι κανουν τα win,αμα εχει και παλι προβλημα δοκιμασε ξανα quick format και εγκατασταση(ουτως η αλλος το εχεις κανει ηδη οποτε δεν χανεις και τιποτα) και λογικα πρεπει να δουλεψει σωστα οπως δουλευε και πριν το "πειραξεις"

Τελικά τον πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ διότι προέκυψαν πολλά ... πού να κάθομαι και να σας τα λέω !

Θα πάρω νέα Μητρική, Σκληρό, και κάρτα γραφικών ( ~150Ε, η παλιά είναι 3 χρόνων ....! )

Ευχαριστώ Πάντως !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.