nickthegreek Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2005 Παιδιά διάβασα το review του site για το Αerogate 2 και αποφάσισα να το πάρω αν το βρω τελικά πουθενά! Ξερετε κάπου που να το πουλάνε έστω και δικτυακά. Το Αerogate 3 είναι καλύτερο από το 2? Απο εμφάνιση το 2 φαίνεται πιο "καλό" τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Παρε το Gatewatch. Πολυ καλυτερο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Απρίλιος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 18:08] Παρε το Gatewatch. Πολυ καλυτερο !!! To gatewatch όμως δεν κρατάει τις στροφές που έχεις επιλέξει. Ξεκινάει τους ανεμιστήρες στα 12v νομίζω και αυτό είναι αρκετά σπαστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 το aerogate2 είναι πολύ καλό εμφανισιακά αλλά θα σου τη σπάσει στην αρχή το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο να κουνήσεις το κυλινδρικό κουμπί....... αν είχα τώρα επιλογή θα πήγαινα ή σε hardcano 13 ή σε gatewatch ή σε aerogate 3 δηλαδή κάτι που να έχει κουμπάκια και όχι αυτή τη βλακεία..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 18:08] Παρε το Gatewatch. Πολυ καλυτερο !!! Καλό το Gatewatch ε; Μιλάς από πείρας ε; :D :D :D Όντως με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Απρίλιος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Και εγω ανάμεσα σε αυτά τα δυο ήμουν (Αerogate 2 & Αerogate 3).Τελικά σήμερα αγόρασα το 3 γιατί το 2 δεν το βρήσκω πουθένα χωρίς την θέση για τον δίσκο πίσω πράγμα που ανεβάζει το κόστος του και το 3 ριχνει τους ανεμηστήρες πιο χαμηλά απ'ολα οσα κοίταξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Απρίλιος 25, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 17:51] Και εγω ανάμεσα σε αυτά τα δυο ήμουν (Αerogate 2 & Αerogate 3).Τελικά σήμερα αγόρασα το 3 γιατί το 2 δεν το βρήσκω πουθένα χωρίς την θέση για τον δίσκο πίσω πράγμα που ανεβάζει το κόστος του και το 3 ριχνει τους ανεμηστήρες πιο χαμηλά απ'ολα οσα κοίταξα. Δηλαδή υπάρχουν δύο είδη του Αerogate 2 (δεν το ήξερα)? Έστω... από που βρήκες το Αerogate 2 με τι θέση για το δίσκο και πόσο κάνει? Το Αerogate 3 είναι καλύτερο από το 2? Παντως το 2 είναι καλύτερο σε εμφάνιση. Είσαι ευχαριστημένος με αυτό που πήρες?Από που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Απρίλιος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Το 2 εγώ το είχα πάρει από Multirama.Σε τι χρώμα το θες γιατί πιθανότατα να το βρίσκεις μόνο σε μαύρο. Εγώ το έψαξα αρκετά.Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e το aerogate2 είναι πολύ καλό εμφανισιακά αλλά θα σου τη σπάσει στην αρχή το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο να κουνήσεις το κυλινδρικό κουμπί....... Κι εγώ είχα αυτό το πρόβλημα αλλά τελικά όταν το ανοίξαμε (αφαίρεση του πλέξι και των κουμπιών) χαλάρωσε και γυρνάει πολύ πιο εύκολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Μιας και τα εχω δοκιμασει ολα θα το πω αλλη μια φορα:αν ενδιαφερει καποιον αποκλειστικα ο ελεγχος ανεμιστηρων κι οχι τα θερμομετρα το καλυτερο controller με διαφορα απο τα αλλα ειναι το zalman.Αν τωρα θελει κανεις και τη μουρη των lcd και την αναγκη θερμομετρων....πασο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Απρίλιος 26, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek [Χθες, στις 22:01] Δηλαδή υπάρχουν δύο είδη του Αerogate 2 (δεν το ήξερα)? Έστω... από που βρήκες το Αerogate 2 με τι θέση για το δίσκο και πόσο κάνει? Το Αerogate 3 είναι καλύτερο από το 2? Παντως το 2 είναι καλύτερο σε εμφάνιση. Είσαι ευχαριστημένος με αυτό που πήρες?Από που? Ναι, τα aerogate βγαίνουν σε 2 εκδοσεις. Αυτη με τον δίσκο απ πίσω την εχει το e-shop. Αλλα μου φανηκε ακριβη...... Δεν θυμαμαι ακριβως ποσο εχει. Το δικο μου χθες το εβαλα, το πηρα απο checkmate 38+φπα. Ευχαριστημενος είμαι από την διαχείρηση των fans τους σταματαταει και τελειως... μου αρεσαι και το scroll τις οθονης. Αυτο που με χαλασε ειναι το μεγεθος της οθονης. Αμα μενεις Αθηνα κοντα μου, περνα να το δεις εαν θελεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Απρίλιος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Παιδιά, επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, πείτε και καμιά τιμή... Δεν βλάπτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Απρίλιος 26, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 18:53] Το δικο μου χθες το εβαλα, το πηρα απο checkmate 38+φπα. Ευχαριστημενος είμαι από την διαχείρηση των fans τους σταματαταει και τελειως... μου αρεσαι και το scroll τις οθονης. Αυτο που με χαλασε ειναι το μεγεθος της οθονης. Αμα μενεις Αθηνα κοντα μου, περνα να το δεις εαν θελεις... Ποιο aerogate έβαλες το 2 ή το 3? Μάλλον το 3 θα έχεις γιατί το 2 δεν υπάρχει πουθενά!!! Το 2 είναι καλύτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Απρίλιος 26, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Εγω το 3 πηρα χθες το βραδυ. Απο checkmate: http://www.checkmate.gr/products.php?cid=22Το aerogate 2 με θεση για δισκο απο πισω στο e-shop :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806077Το aerogate 2 χωρις θεση για το δισκο παιζει και εδώ: http://www.pixmania.com/gr/gr/47710/art/cooler-master/aeaaeo-o-4-aiaieoo-nui-lc.htmlαλλα θελει 15 ταχυδρομικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Απρίλιος 26, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Το aerogate 2 με τη θέση για σκληρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τους ανεμιστήρες δηλαδή να ακυρωθεί η λειτουργεία ψύξης του σκληρού δίσκου? Με ανεμιστηράκι που έχει αριστερά δεν ψύχεται ο σκληρός δίσκος? Και στο απλό aerogate 2 υπάρχει το ανεμιστηράκι άρα πια η λειτουργεία του στην τελευταία περίπτωσή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Απρίλιος 26, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek Το aerogate 2 με τη θέση για σκληρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τους ανεμιστήρες δηλαδή να ακυρωθεί η λειτουργεία ψύξης του σκληρού δίσκου? Με ανεμιστηράκι που έχει αριστερά δεν ψύχεται ο σκληρός δίσκος? Και στο απλό aerogate 2 υπάρχει το ανεμιστηράκι άρα πια η λειτουργεία του στην τελευταία περίπτωσή? Δεν βρησκω λογο να μην δουλευει χωρις τον δισκο. Το απλο aerogate εχει το ανεμηστηρακι απλα για εισαγωγη αερα στο κουτι. Το οποιο ομως δεν ξερω εαν μπορεις να επιρεασεις τις στροφες του....Αρχική απάντηση από georgesod [Χθες, στις 18:14] To gatewatch όμως δεν κρατάει τις στροφές που έχεις επιλέξει. Ξεκινάει τους ανεμιστήρες στα 12v νομίζω και αυτό είναι αρκετά σπαστικό Εκτος απο αυτο μου την σπαει και το οτι εχει πολλα και μεγαλα κουμπια, μερικα απο οποια ειναι και αχρηστα ουσιαστικα π.χ. το vol. Παρόλα αυτα ομως, ειναι το ομορφοτερο που εχω δει μεχρι στιγμης.Αρχική απάντηση από gfa3 [Χθες, στις 22:21] Μιας και τα εχω δοκιμασει ολα θα το πω αλλη μια φορα:αν ενδιαφερει καποιον αποκλειστικα ο ελεγχος ανεμιστηρων κι οχι τα θερμομετρα το καλυτερο controller με διαφορα απο τα αλλα ειναι το zalman.Αν τωρα θελει κανεις και τη μουρη των lcd και την αναγκη θερμομετρων....πασο. Για την φαση που λες καλο ειναι και το akasa το 3,5 και αρκετα οικονομικο. Αλλα εγω πιστευω οτι μιας και πας σε αγορα fancontroler, καλο ειναι να εχεις και καμια θερμοκρασια με alarm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Απρίλιος 26, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller Εγω το 3 πηρα χθες το βραδυ. Απο checkmate: Πήρες το 3 μόνο για την τιμή? Το 2 θεωρείτε και το θεωρείς καλύτερο? Δεν ξέρω το 3 δεν λέει και πολά από εμφάνιση τώρα για τις λειτουργείες του μπορεί να υπερτερεί από το 2. Ισχύει κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Απρίλιος 26, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek Πήρες το 3 μόνο για την τιμή? Το 2 θεωρείτε και το θεωρείς καλύτερο? Δεν ξέρω το 3 δεν λέει και πολά από εμφάνιση τώρα για τις λειτουργείες του μπορεί να υπερτερεί από το 2. Ισχύει κάτι τέτοιο? Το 3 ριχνει πιο χαμηλα τους ανεμηστηρες απο οτι το 2. Τωρα απο λειτουργικης αποψεως που λενε τα παιδια πιο πανω για το εαν γυρναει ευκολα η ροδελα δεν ξερω... δεν το εχω δουλεψει για να σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Απρίλιος 26, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Στο aerogate 3 που έχεις, μέχρι πόσο μπορείς να ρίξεις τις στροφές? Επειδή σκέφτομαι να βάλω κανα σύστημα υδρόψυξης το fan control το θέλω για του 2-3 αθόρυβους ανεμιστήρες στο κουτί και για να βλέπω τις θερμοκρασίες. Θα μου το πρότεινες από την εμπειρία σου? Και κάτι άλλο οι θερμοκρασίες πάνε μαζί με τους ανεμιστήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Απρίλιος 26, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Δες και κανα δυο φωτογραφιες με και χωρις φλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Απρίλιος 26, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 και από κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.