skembe Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2005 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα αρχαίο pc που φοράει win95 και θέλω να του περάσω ένα recorder αλλά δεν μπορώ να βρω πρόγραμμα αντιγραφικό για win95. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με κάποιο πρόγραμμα που που να τρεχει σε win95; :help: :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Για σένα τι να πώ .... ! Αυτό που θα έκανα στη θέση σου είναι να ψάξεις κανένα παλαιολιθικό version του Nero ή κανενός άλλου παρόμιου προγράματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 ΕΥΡΗΚΑ ! ΕΥΡΗΚΑ ! Λοιπόν, μόλις θυμήθηκα... και η μητέρα μου είχε ένα παλαιολιθικό PC (άσχετο, αλλά αν και έχει σύγχρονο λάπτοπ, δε λέει να το πετάξει το παλιό της !) Στο PC αυτό έχει Nero, για την ακρίβεια την έκδοση Ahed Nero 5.5.3.5 !!!!Κατέβασέ το από κανένα site, p2p .... ή σου δίνει κανένας από το theLAB κανένα παλιό version, αν μένει όμως κοντά σου !(Μένω Χαλάνδρι για την ακρίβεια, αν μένεις κοντά βλέπουμε..... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikamin Μάϊος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 roxio easy cd creator καμμια αρχαία ver Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 εχω ενα Nero 4 και κάτι .. και εχω και ενα προγρμματακι σε δισκετούλα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάϊος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 bale clonecd και το νερο 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderant1416003215 Μάϊος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Βρές ένα παλιό Nero από Internet kαι κατέβασέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάϊος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 πηγαινε στο limneos.net. το εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.