velipsi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2019 Φίλοι καλημέρα και χρόνια πολλά . ήθελα καιρό να γράψω για αυτό το θέμα με τα ποντίκια CORSAIR σχεδόν σε όλους τους τύπους που έχω αλλάξει RGB ( sabre , M65 κλπ ) Πολλές φορές , 1 στις 20 δεν ενεργοποιούνται στο πρόγραμμα iCUE της corsair , δηλαδή ή δεν έχεις ποντίκι και πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση ή δεν δουλεύει σωστά το RGB Το πληκτρολόγιο που είναι της ίδιας εταιρείας (Corsair Πληκτρολόγιο K70 RapidFire RGB Mechanical) δεν έχει κανένα πρόβλημα ... Να σημειώσω εδώ ότι έχω αλλάξει 3 μητρικές και το παρουσίαζε και στις 3...πρόσφατα με μια GIGABYTE MASTER Z390 Θα ήθελα κάποιες γνώμες και αν κάνει και κάποιος άλλος χρήση Υ.Γ Πολύ δύσκολο ρε παιδιά αυτό το πρόγραμμα για RGB της orsair (iCUE) Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Δεκέμβριος 28, 2019 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 On 24/12/2019 at 9:56 ΠΜ, το μέλος velipsi έγραψε: Φίλοι καλημέρα και χρόνια πολλά . ήθελα καιρό να γράψω για αυτό το θέμα με τα ποντίκια CORSAIR σχεδόν σε όλους τους τύπους που έχω αλλάξει RGB ( sabre , M65 κλπ ) Πολλές φορές , 1 στις 20 δεν ενεργοποιούνται στο πρόγραμμα iCUE της corsair , δηλαδή ή δεν έχεις ποντίκι και πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση ή δεν δουλεύει σωστά το RGB Το πληκτρολόγιο που είναι της ίδιας εταιρείας (Corsair Πληκτρολόγιο K70 RapidFire RGB Mechanical) δεν έχει κανένα πρόβλημα ... Να σημειώσω εδώ ότι έχω αλλάξει 3 μητρικές και το παρουσίαζε και στις 3...πρόσφατα με μια GIGABYTE MASTER Z390 Θα ήθελα κάποιες γνώμες και αν κάνει και κάποιος άλλος χρήση Υ.Γ Πολύ δύσκολο ρε παιδιά αυτό το πρόγραμμα για RGB της orsair (iCUE) περιμένω καμία γνώμη , κανένας κάτοχος cirsair ....μόνος έμεινα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 28, 2019 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Εχω το m65 αρκετο καιρο κ ποτε δεν εχω αντιμετωπίσει τετοιο προβλημα που αναφερεις. Και εχω κ πληκτρολογιο k95 κ ακουστικα και κανα 2 εξτρα κατα καιρους λογω review κ παλι χωρις θεμα... Διαβαζω απο αρκετους θεματακια παντως κ ειλικρινα απορω. Ποτε δε μου εκανε καποιο κουλο, με εξαιρεση μια φορά με τα ακουστικα αλλα μολις εκανα update λυθηκε το κόλλημα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Δεκέμβριος 29, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2019 On 28/12/2019 at 11:50 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Εχω το m65 αρκετο καιρο κ ποτε δεν εχω αντιμετωπίσει τετοιο προβλημα που αναφερεις. Και εχω κ πληκτρολογιο k95 κ ακουστικα και κανα 2 εξτρα κατα καιρους λογω review κ παλι χωρις θεμα... Διαβαζω απο αρκετους θεματακια παντως κ ειλικρινα απορω. Ποτε δε μου εκανε καποιο κουλο, με εξαιρεση μια φορά με τα ακουστικα αλλα μολις εκανα update λυθηκε το κόλλημα. Σε τι μητρική τα έχεις ? και το σημαντικότερο σε τι θέσεις USB ? Μάλλον το τελευταίο παίζει ρόλο ....( με το πληκτρολόγιο και εγώ δεν έχω θέματα) Γράψε και την έκδοση iCUE να θες ...πάντως κάτι πάιζει με το προγραμματάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 30, 2019 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2019 Μητρικη Gigabyte GA-X79-UD3 Usb εννοείς σε ποιες συγκρεκιμενες θεσειςτης μητρικης ή αν ειναι πανω στη μητρικη ή στο front panel του κουτιου; Ολα τα εχω πανω στην μητρικη. Οσο για εκδοση και περισσοτερες λεπτομεριες μολις επιστρεψω καθως βρισκομαι εκτος Αθηνων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 30, 2019 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2019 Δεν νομίζω ότι περιορίζεται στα ποντίκια. Εγώ είχα ανέκαθεν το ίδιο φαινόμενο με το Strafe, σε τουλάχιστον 2 διαφορετικές μητρικές. Δεν μπορώ να αναφέρω στατιστικά, αλλά είναι πιο σπάνιο από 1/20 φορές. Αυτό που παθαίνει είναι ότι το iCUE δεν βλέπει το keyboard, και προφανώς δεν λειτουργούν τα RGB profiles. Με αφαίρεση/επανατοποθέτηση των USB δουλεύει πάντα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Δεκέμβριος 31, 2019 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2019 On 30/12/2019 at 12:45 ΜΜ, το μέλος minast έγραψε: Δεν νομίζω ότι περιορίζεται στα ποντίκια. Εγώ είχα ανέκαθεν το ίδιο φαινόμενο με το Strafe, σε τουλάχιστον 2 διαφορετικές μητρικές. Δεν μπορώ να αναφέρω στατιστικά, αλλά είναι πιο σπάνιο από 1/20 φορές. Αυτό που παθαίνει είναι ότι το iCUE δεν βλέπει το keyboard, και προφανώς δεν λειτουργούν τα RGB profiles. Με αφαίρεση/επανατοποθέτηση των USB δουλεύει πάντα. εμένα μου συμβαίνει μόνο στο ποντίκι ....συμφωνώ όταν βγάζεις και βγάζει αμέσως επανέρχεται ....αν είναι όμως πίσω χα χα χα ...αυτό θα κάνουμε ... Επίσης επανέρχεται και μετά από reset μήπως δεν θέλει κάρφωμα σε USB3 αυτό δεν έχω κοιτάξει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts