Jump to content

<<ΕΠΕΙΓΟΝ>> αλαγη P4C800-E Dlx με πια ?????

Qlim4X

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hi!!!

το θεμα εχει ος εξεις η μητρικη μου παρεδοσε πνευμα.............(βασικα δεν παρεδοσε αλλα μου κανει διαφορα κουλα)

και την εστηλα για RMA

οι επιλογες μου ειναι οι εξης............

1) η περνω μια ιδια

2) η μια αλλη συμπληρονοντας την διαφορα

ακουω προτασεις την κραταω η περνο μια αλλη

σε αλλες ειμαι αναμεσα στης εξης

για πλατφορμα 478

1)abit IC7-G

2)DFI LANPARTY PRO875B rev. B

ή

για πλατφορμα 775

1)abit Fatal1ty AA8XE

2)LANPARTY 925X-T2

3)LANPARTY UT 915P-T12

πεστε μου παιδια τι να κανω

(αν παω σε 775 τοτε θα πρεπει να αγορασο cpu, μνημες, καρτα γραφικων)

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

ΑΛΕΞ για την δευτερη πλατηφορμα ειναι κορυφη απο τι διαβασα η LAN PARTY 925X-T2 αν εχει ερθει ακομα εδω,φυσικα θα αλλαξεις και πλατηφορμα οποτε τα εξοδα πολλα.σκεψου πρωτα καλα:flower: :flower: :flower:

Ιc7g είναι και φθηνότερη και πιο γρήγορη αλλά δεν δίνει ρεύμα στις μνήμες πάνω από 2.8 (2.86 πραγματικό)

Για 775 την abit Fatal1ty AA8XE 350 -αρίζει άνετα με όσα έχω δει από χρήστες στο xtreme. Aν θες dfi καλύτερα να περιμένεις εκείνη που δοκίμαζε ο fuger με το 925xe αν ποτέ βγεί

το σκεφτομαι πολυ τι να παρω δοστε μου τα φοτα σας πλιζζζζζζζζζζ..............

Αρχική απάντηση από doctor

.....το είπα εγώ.......... σε έβαλα σε μπελάδες..........:o

ωστε εσυ εισαι που τον χαντακοσες καιθα ξηλωθει τωρα.αρε Γιατρε τον βλεπω να κανει ερανο:p :p :p

η μητρική αυτή έπρεπε να παει για rma από τότε που αγοράστηκε αφου είχε πρόβλημα......

ποτέ δεν είναι αργά!

.....το είπα εγώ.......... σε έβαλα σε μπελάδες..........:o

αρε doctor με κανεις και ανχονομαι τωρα

γιατι δεν ξερω τι να πρωτο επιλεξω

ALEX οχι ανχος ειπαμε:flower: :T: αλπα σκεψου αυτο που θα σου κανει την δουλεια σου καλυτερα

Αρχική απάντηση από def

ALEX οχι ανχος ειπαμε:flower: :T: αλπα σκεψου αυτο που θα σου κανει την δουλεια σου καλυτερα

δεν ξερω ομως πιο ειναι

για αυτο ζιταω την βοηθεια σας

το συστημα το θελεις για δουλειες γραφειου η πιο πολυ για διασκεδαση;

υπάρχει περιπτωση να σου την αντικαταστησουν;

ναι αλλα απ οτι σου ειπα δεν την ειχα παρει απο πλαισιο κτλ αλλα απο μια εταιρια γνωστον μου που φτιαχνει συνθεσης............

οποτε ALEX γνωμη μου αν εχεις την οικονομικη ευκαιρια πας για mobo pci-e dfi 915 με μια

6600gt και ενα 630-64bit και εισαι αρχοντας

και τωρα που μου αναψες τα αιματα λεγε τι θα κανο εδω και 36 ωρες ψαχνο σαν τρελος μια λυση..........................

...η φθηνη λύση ....παίρνεις μια ίδια μεταχειρισμένη και πας για άλλα αργότερα ....εγώ αυτο θα έκανα ! αν είχα σφιξιματα!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.