skywriter Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω μια tft οθόνη και έχω καταλήξει στα 2 παραπάνω μοντέλα της samsung. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ποιο να πάρω. Τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ για δουλειές γραφείου (προγραματισμός,word,internet), καμμιά ταινία και χαλαρό gaming (world of warcraft κυρίως).Αυτό που με προβληματίζει και δεν πάω αμέσος στην 19άρα είναι οτι περνάω 12ωρα μπροστά στον υπολογιστή και θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη γίνεται (απο τιμές η 173p κάνει 395 απο pixmania.com και η 193p 521 απο το ίδιο κατάστημα). Τι προτείνετε σχετικά με τα παραπάνω? :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Απρίλιος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Eizo L 568 και ξερο ψωμι γιαυτα που θες...Χαλαρο gaming ομως,οχι fps κλπ.Τωρα αν θες οπωσδηποτε samsung αν εισαι ανετα οικονομικα παρε την 193p αλλιως 173p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywriter Απρίλιος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Το ζήτημα ουσιαστικά είναι αν οι 19'' κουράζουν στην πολύωρη χρήση. Γι' αυτό και είμαι και στο σχετικό δίλυμα. Όσο για τις EIZO θεωρώ οτι είναι υπερτιμολογιμένες γι' αυτά που προσφέρουν. Παρόλα αυτά σεβαστή η προτασή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Dell 2005 FPW, είναι 20''wide και προπαντός οικονομική(για αυτά που προσφέρει φυσικά). Για ταινίες ειδικά δεν το συζητώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Απρίλιος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Φυσικα και οι 19αρες ειναι πιο ξεκουραστες...Η Dell ποσο βγαινει ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Aν έχεις τα λεφτά, πάρε την 19άρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywriter Απρίλιος 26, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Εφόσον κατα τα λεγόμενα σας οι 19άρες δεν είναι κουραστικές μάλλον θα πάω για την 19άρα. Απλά φοβόμουν μήπως ήταν πιο κουραστική απο την υπάρχουσα crt. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.