Jump to content

12αρης ανεμιστηρας στο πλαι?

mefistofelis

Recommended Posts

Επειδη εκοψα το πλαινο του κουτιου μου για να βαλω πλεξι σκεφτομαι πανω σε αυτο να κοτσαρω και εναν 12 αρη ανεμιστηρα ακριβως απεναντι απο τον επεξεργαστη για να τον κουλαρει καλυτερα.

Η ερωτηση ειναι να τον βαλω να ρουφαει αερα απο το κουτι η να φυσαει?

Η μηπως ο 12αρης ειναι πολυ μεγαλος για πλαινος?

Σιγουρα θα κανεις καλο στο συστημα σου ετσι και τον βαλεις στο πλαι. Βαλ' τον να φυσαει,ετσι θα ψυχει και τον επεξεργαστη και το chipset της μηρικης;) Μην μασησεις παντως, 12αρι βαλε.

Εγω παντως το εχω ετσι: 2 8αριδες ρουφανε στο πισω μερος του κουτιου,1 12αρης απεναντι απο τον επεξεργαστη να φυσαει πανω του και στα mosfets και 1 8αρης απο κατω να βγαζει εξω τον ζεστο αερα απο τα 2 ανεμιστηρια της 9800ΧΤ;)

post-983-1416071871,9794_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

θες να ποσταρω μια φωτο με τον delta πανο στην XP-120???

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:worship:

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 13:14]

Εγω παντως το εχω ετσι: 2 8αριδες ρουφανε στο πισω μερος του κουτιου,1 12αρης απεναντι απο τον επεξεργαστη να φυσαει πανω του και στα mosfets και 1 8αρης απο κατω να βγαζει εξω τον ζεστο αερα απο τα 2 ανεμιστηρια της 9800ΧΤ;)

Συ βρεεεε καλ.......:D Παντως ωραια η πατεντα σου με τον 12αρι στα πλαγια να κρεμεται:T:

Υ.Γ: (Πως λεμε "οι κρεμαστοι κηποι", ε αυτοι ειναι "οι κρεμαστοι ανεμιστηρες" του cupra:laughing: :laughing::D)

Αρχική απάντηση από theHitma@n

Συ βρεεεε καλ.......:D Παντως ωραια η πατεντα σου με τον 12αρι στα πλαγια να κρεμεται:T:

Υ.Γ: (Πως λεμε "οι κρεμαστοι κηποι", ε αυτοι ειναι "οι κρεμαστοι ανεμιστηρες" του cupra:laughing: :laughing::D)

η μεθοδος αντισκινο :p :jump1: :p :jump1::p :jump1: :p

Αρχική απάντηση από mefistofelis

Το θεμα ειναι οτι αυτος που εχω δεν ειναι φωτιζομενος αλλα ειναι thermaletake.

Πιστευω αμα τον βαλω να μην μου χαλαει την μοστρα

βάλε έναν coolermaster από το multirama είναι μια χαρά.....

• 2 weeks later...

Εγώ λέω να βάλω έναν 80άρι πίσω να βγάζει,έναν 12άρι πάνω να βγάζει και αυτός και έναν 120άρι μπροστά να βάζει.Τι λέτε;Θα έχω πρόβλημα;Από ροή αέρα;

Αρχική απάντηση από daospi

Εγώ λέω να βάλω έναν 80άρι πίσω να βγάζει,έναν 12άρι πάνω να βγάζει και αυτός και έναν 120άρι μπροστά να βάζει.Τι λέτε;Θα έχω πρόβλημα;Από ροή αέρα;

no prob ολλα θα ειναι μια χαρα

απλος κιτα τα cfm εισαγογεις να ειναι ηδια μετα εξαγογης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.