Darap21 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2019 Ψάχνω πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για ανέβασμα στο YouTube.. Προς το παρόν έχω 2..Sony Vegas Pro 13 π ειναι και το βασικό που το έχω μάθει αλλα κατέβασα και το Adobe Premiere που δεν το έχω δουλέψει ακόμα.. Το Vegas καλο κ με εχει βολέψει αρκετά αλλα αργεί πάρα πολύ στο Render.. Η ανάλυση που κάνω τα βίντεο είναι 1440p.. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα π να ειναι πιο γρήγορο στο Render??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 15, 2019 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2019 Επειδή σε βλέπω να έχεις διάθεση να μάθεις κάποιο νέο πρόγραμμα, τότε davinci resolve δαγκωτό, τη δωρεάν έκδοση. Αν δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις κάποιο ποσό, τότε σου προτείνω Power Director που είναι prosumer video editor, και κατά τη γνώμη μου αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό ευκολίας και ημιεπαγγελματικών δυνατοτήτων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Δεκέμβριος 15, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε: Επειδή σε βλέπω να έχεις διάθεση να μάθεις κάποιο νέο πρόγραμμα, τότε davinci resolve δαγκωτό, τη δωρεάν έκδοση. Αν δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις κάποιο ποσό, τότε σου προτείνω Power Director που είναι prosumer video editor, και κατά τη γνώμη μου αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό ευκολίας και ημιεπαγγελματικών δυνατοτήτων. Το Power Director είναι με συνδρομή??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 15, 2019 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2019 Ναι αλλά έχει και έκδοση με εφάπαξ πληρωμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Δεκέμβριος 15, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2019 Μόλις τώρα, το μέλος gdp77 έγραψε: Ναι αλλά έχει και έκδοση με εφάπαξ πληρωμή. Αυτη π ειναι στα 60€ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 16, 2019 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2019 Αυτό είναι πάλι με συνδρομή, αλλά ετήσια. Έχει την έκδοση Ultra στα 99$ χωρίς συνδρομή (και κάποια πιο ακριβά πακέτα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 16, 2019 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2019 (edited) Επειδή δουλεύω Vegas, η 13 έκδοση που δουλεύεις είναι αρκετά παλιά με αρκετά κακή χρήση του υλικού σου. Απο την 15 και μετά έχουν προσθέσει πολλά hardware acceleration tweaks. Αν ξέρεις το Vegas , μείνε σε αυτό, απλά σε έκδοση >15. Το humble bundle δίνει κάθε χρόνο μια έκδοση σε ξεφτίλα τιμή ~20€ Περιμενουμε όπου ναναι να δώσουν την 16. Το davinci εξαιρετικό αλλά δεν θα το έλεγα user friendly. To power director εξαιρετικό για τον προσανατολισμό του. Απο την άλλη, όσο πιο γνωστό είναι ένα πρόγραμμα , τόσο πιο εύκολα θα βρίσκεις και tutorials για αυτά που θέλεις. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 16, 2019 από Vadergr 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Ιανουάριος 7, 2020 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2020 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με Ελληνικό μενού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts