amgamer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2005 γεια σας παιδια!!!εχω xp κ θα ηθελα να μαθω πως μπορω να αλλαξω το γραμμα του dvd μου...αυτη τη στιγμη ειναι H:κ το θελω Ε:καμια ιδεα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Απρίλιος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Λοιπον...μπες στο Control Panelμετα Administrative ToolsComputer Managementκαι στο παραθυρο που θα σου ανοιξει, απο τις επιλογες που εχει αριστερα διαλεξε:Disk Managementαυτο θα σου βγαλει ολα τα drives που εχεις. Αν κανεις δεξι κλικ σε αυτο που θελεις θα σου βγαλει επιλογη:Change Drive Letter and Paths και απο κει το αλλαζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Απρίλιος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 φιλαρακο μου να σε καλα....σε ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Απρίλιος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Τιποτα γι αυτο ειμαστε εδω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Ο 2ος σκληρός ήταν μέχρο τώρα [G].Ξαφνικά αποφάσισε να τον φωνάζουμε [H], δίνωντας το παλιό όνομα του στο Virtual Drive του DAEMON TOOLS.Αν και το αλλάζω από το disk management, μετά από επανεκκίνηση επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση. Καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.