def Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2019 (edited) Εδώ και πάρα πολύ καιρό ( όσο έχω χρόνο) προσπαθώ να έχω ίντερνετ στα Windows XP σε έναν υπολογιστή στο σπίτι. Είμαι συνδεδεμένος κανονικά με WiFi στο σηματάκι δείχνει κανονικά σύνδεση με το pass που μου έχουν δώσει αλλά δεν ανοίγει με τίποτε το ίντερνετ. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 7, 2019 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 7, 2019 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2019 Μια που δεν δίνεις καμία άλλη πληροφορία για να δούμε τι μπορεί να φταίει, μπούταρε με ένα linux live usb να δεις αν υπάρχει και εκεί το πρόβλημα. Αν ναι, τότε είναι hardware θέμα. Αν όχι, τότε είναι software θέμα, οπότε περιορίζεις τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 8, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2019 22 hours ago, gdp77 said: Μια που δεν δίνεις καμία άλλη πληροφορία για να δούμε τι μπορεί να φταίει, μπούταρε με ένα linux live usb να δεις αν υπάρχει και εκεί το πρόβλημα. Αν ναι, τότε είναι hardware θέμα. Αν όχι, τότε είναι software θέμα, οπότε περιορίζεις τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις. Το πρόβλημα λύθηκε, βάζοντας mozila Version 40. Δεν υποστηρίζει ΙΕ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts