hi2all Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2019 Καλησπέρα, ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να φτιάξω μια ελαστικη βάση κρεβατιου. Για την ακριβεια θέλω κάτι τέτοιο οπως φαίνεται στην εικόνα. Αντιγραφη της βασης κοκοματ εν ολιγοις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 7, 2019 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2019 Έχει χρησιμοποιείση ξύλα όπως όλοι άπλα έχει δύο στρώσεις και ενδιάμεσα καουτσούκ δημιουργώντας ένα καινούριο πιασάρικο αλλά άχρηστο προϊόν αφού αν αυτό δεν το κάνει το στρώμα ότι και να κάνει η βάση είναι άχρηστο Είχαμε το στρώμα μετά φτιάξαμε το υπόστρωμα ύστερα την βάση και προφανώς για καλύτερο ύπνο χριάζετε κάτι στον από κάτω όροφο στο σπίτι του γείτονα : P 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi2all Δεκέμβριος 7, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2019 το χω δοκιμασει, εχω το στρωμα της κοκοματ και δοκιμασα στο καταστημα το ιδιο στρωμα που έχω με αυτη τη βαση και ειναι η μερα με τη νυχτα, γι αυτο το ψαχνω. Η κοκοματ φυσικα δε τη πουλαει μονη της τη βαση, αλλα πρεπει να παρεις ενα ολοκληρο κρεβατοστρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 7, 2019 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2019 Στρώμα της κοκοματ έχω και εγώ και δεν καταλαβαίνω σημαντική διάφορα ότι και να βάλω από κάτω, ακόμα και το πάτωμα αλλά νταξ είναι και θέμα συνήθειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi2all Δεκέμβριος 7, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2019 Γιαγκ εσυ το χεις πάνω σε ανατομικο πλαισιο ή απλες τάβλες? Πιο μοντελο έχεις? εισαι ευχαριστημενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 7, 2019 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2019 Το έχω σε κλασικές τάβλες αλλά σκέφτομαι να βάλω έτοιμες ενωμένες μεταξύ τους γιατί έχω βαρεθεί να μετακινούνται όποτε γυρίζω το στρώμα Νομίζω το Νεφέλη είναι, γιατί έχει κοκοφοίνικα και αλογότριχα. το έχω πάνω από 15 χρόνια και κάθε 3 χρόνια το ανοίγω πλένω το εξωτερικό και ψεκάζω για ακάρεα κλπ έντομα το εσωτερικό. Θα το ήθελα πιο σκληρό αλά τότε που το αγόρασα δεν αποφάσιζα μόνος μου : P 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts