Jump to content

Innovator CASE..? NO THANK U

tomhel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Την παρασκευη πηγα απο ε-σοπ μερια για να αγορασω ορησμενα πραγματακια για την παρτη μου , καθως και ενα κουτι για εναν φιλο.

Η αρχικη μου επιλογη ηταν το γνωστο σε ολους μας heroichi ( @ 50 χωρις τροφοδοτικο ) αλλα διστυχως δεν υπηρχε στην αποθηκη . Για να αποφυγω λοιπον την μανουρα να ξανα πηγαινα στο ε-σοπι ( απο κορινθο ) , ρωτησα τον ευγενη κατ, αλλα πωλητη , τι ειναι ετοιμοπαραδωτο και τι μου προτηνει αυτος . Μου σηστησε το κουτι ( που εισαγει απο οσο ξερω το ε-σοπι ) της ΙΝΝΟΒΑΤΟΡ που εχει και διαφανο πλαινο , lcd monitor - front panel αλλα και 400 τροφοδοτικο ( αυτα ηταν τα υπερ που μου αναφερε ) . Τα ιννοβατορ τα θυμομουν απο παλια σαν απλα και φθηνα κουτια , απο αυτα που θα τα χαρακτηριζαμε ολοι σαν ΜΟΥΦΕΣ...........

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΑ ......

ΜΟΥΦΦΦΦΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ δηλ...

Ουτε και να μου το χαρηζαν δεν θα το επερνα ( κριμα το 64'πουλα) ......

Αρκει να σκεφτειτε οτι το παλιο καλο μου τσιεφτακι του πλαισιου , ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ , ειναι πιο βαρυ απο δαυτο.....Το case ( Ο θεος να το κανει case δηλ .) δεν εχει ουτε καν λιγακι στιβαρη λαμαρινα πανω , ασε το τροφοδοτικο ......... :X: :X: :X: :X: :X:

Το παθημα μου ας γινει μαθημα για εσας , ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ INNOVATOR ή αλλιως MOUFATOR....

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Αναλογα την χρηση.....Εγω εχω στησει εναν fileserver εκει με 4 80αρηδες αθορυβους κ εναν ΡΙΙ ποθυ εχει μια τεραστια ψυχτρα.

Βασικά θα προτιμούσα λίγο περισσότερες εξηγήσεις για τόσο δυνατούς χαρακτηρισμούς.Εγώ τουλάστιχον δε χρειάζομαι κουτί για να κάθομαι πάνω του ή για να δοκιμάσω τη νέα μου βαριοπούλα .Το βάρος δε μου φαίνεται αρνητικό από μόνο του.Για πες λίγο η LCD δουλεύει?Όσο για το τροφοδοτικό τι ακριβώς σου κάνει?

Καλά πριν το πάρεις δεν το κοίταξες; Να την πατήσουμε εμείς από επαρχεία που τα βλέπουμε από φωτογραφίες, αλλά και εσύ;!!!!!

Αρχική απάντηση από schumifer

Βασικά θα προτιμούσα λίγο περισσότερες εξηγήσεις για τόσο δυνατούς χαρακτηρισμούς.Εγώ τουλάστιχον δε χρειάζομαι κουτί για να κάθομαι πάνω του ή για να δοκιμάσω τη νέα μου βαριοπούλα

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει για τι ακριβως μιλαω....Απο τα χερια μου εχουν περασει πανω απο 20 Cases , ενω το μεγαλο μου παθος ηταν (και ειναι ) η κατασκευη μεγαλης ισχυος Ενισχυτων Ηχου , οπου βασικο ρολο παιζει το κουτι για την στιβαροτητα της κατασκευης . Οποτε ξερω λιγα πραγματα για κουτια και κατ' επεκταση και για τροφοδοτικα . Αρκει να πω , πως μου γλυστρισε καθως πηγα να το σηκωσω και επεσε στο πατωμα απο πολυ μικρη αποσταση 20 cm ( ...καμια σχεση με βαριοπουλα...) , και το κουτι στραβωσε ....Χρειαστηκε να το " ισιωσω " για να ξανακουμπησει παλι σωστα πανω στο γραφειο , ενω απο την πτωση " πηρε " η θηκη των drives με αποτελεσμα το dvd να μπαινει παραγονα ....

Αρχική απάντηση από schumifer

.Το βάρος δε μου φαίνεται αρνητικό από μόνο του.Για πες λίγο η LCD δουλεύει?Όσο για το τροφοδοτικό τι ακριβώς σου κάνει?

Το βαρος ενος κουτιου δηλωνει το την ποσοτητα καθως και την ποιοτητα των υλικων που εχουν χρησιμοποιηθει για την κατασκευη του .

Η πλακα ειναι , οτι οταν εφυγα απο ε-σοπ καταλαβα την πατατα του κουτιου που ηδη ειχα αγορασει , γιατι στο αλλο χερι κουβαλουσα το δικο μου wave master που δεν εχει τροφοδοτικο και ειναι φτιαγμενο απο αλουμινιο . Το wavemaster ειχε τουλαχιστο το 3πλασιο βαρος απο αυτο της μουφας.....

Το lcd ειναι ( κατ'εμε ) το μοναδικο ομορφο πραγματακι πανω στο κουτι της συμφορας . Εχει μια ομορφη δυχρωμια ( πρασινο-μπε ) και μετραει θερμ. ( εσωτερικα εχει ενα αισθ/ρα με καλωδιο) , χρονο λειτουργιας κ.τ.λ ...

Το psu τωρα , δεν ειναι οτι μου κανει κατι ,,,, απλα δεν μου γεμιζει το ματι . Για καποιον που ξερει απο ηλεκτρονικες κατασκευες δεν χρειαζετε πολυ για να ξεχωρησει το καλο απο το σκαρτο ... Το τροφοδοτικο ( και γενικα ολο το κουτι ) " φωναζει " την μιζερια του . Αρκει να πω , πως δεν υπαρχει διακοπτης on-off και ρυθμιστης στροφων στο πισω μερος , ενω περα απο την κεντρικη φυσα υπαρχου ολα και ολα αλλα 4 molex ( σην ενα μικρο για το flopy - οικονομια στο καλωδιο λεμε....)... Τα PSU των Η/Υ ειναι παλμοτροφοδικα ( απουσια μετ/των ) και η αντοχη τους εγγυτε στη ποιοτητα των υλικων τους , οποτε εαν κρινω απο την ολη εικονα του κουτιου ,,,,,βρασε ορυζα... (δεν ειναι τυχαιο τελικα που δηνουν μονο 1 χρονο εγγ. στο τροφοδοτικο )

Φυσικα εχω δει 'καλα' psu να σκανε σαν τα δυναμιτακια του πασχα , αλλα αυτο ειναι μια αλλη υποθεση ( βλεπε ΔΕΗ ) ...

Αρχική απάντηση από K.K

Καλά πριν το πάρεις δεν το κοίταξες;

Στο ε-σοπ δεν στο φερνουν ανοιχτο παρα μονο σφραγισμενο στο χαρτοκιβωτιο . Δεν υπαρχει δειγμα , και δεν νομιζω να μπορεις να τους πεις " βγαλτε το εξω να το δω...."

Αρχική απάντηση από K.K

Να την πατήσουμε εμείς από επαρχεία που τα βλέπουμε από φωτογραφίες, αλλά και εσύ;!!!!!

Απο επαρχια ειμαι και εγω , και ο λογος που τα γραφω ολα αυτα ειναι για να μην την πατησετε και εσεις ..!!

Έχω πάρει ένα απο τα απλά με το 350άρι τροφοδοτικό για να στεγάσω έναν Sempron. Με εξαίρεση το τροφοδοτικό που σύμφωνα με διάφορα προγράμματα (όχι πολυμετρημένο) δίνει χάλια τάσεις, είμαι ευχαριστημένος.

Μου αρέσει πιο πολύ το οτι για κουτί των 22 (τόσο βγαίνει χωρίς την αξία του PSU) έχει πολύ πράγμα για πείραγμα. Έχω ήδη ανοίξει πιο πολύ τις πίσω τρύπες των ανεμιστήρων και ετοιμάζομαι για την προσσθήκη μερικών fan στα πλάγια και πάνω του κουτιού (the hard way...) ενώ στο μέλλον θα βάλω και fan controller.

man εχεις 1000% αδικο

δεν αγοραζεις γουρουνι στο σακι και μετα να γκρινιαζεις γιατι το πηρες.... εεε να στο εβγαζε εξω να το εβλεπες...πως ειναι δυνατον να παιρνεις κουτι χωρις να το δεις ? ΛΟΛ...

οσο για το ...βαρος του κουτιου...

τωρα αν το πα8ος σου ειναι οι ενισχυτες και η στιβαροτητα, μη παρεις ...λιανλι... ειναι πολυ ελαφρια μωρε... και σταβωνουν και ευκολα...

ΜΑΝ αλλο οι ενισχυτες ααααλλο τα pc cases....

Έχει απόλυτο δίκιο. Το κουτί μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο ΑΘΛΙΟ. Αν φτερνιστείς πάνω του μπορεί και να λυγίσει η λαμαρίνα του.

Αρχική απάντηση από DJD

Έχει απόλυτο δίκιο. Το κουτί μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο ΑΘΛΙΟ. Αν φτερνιστείς πάνω του μπορεί και να λυγίσει η λαμαρίνα του.

Ακου εκει να φταρνιστεις πανω του!!! Να βαλεις το χερι σου μπροστα στο στομα σου...:TD:

:p:P:P

:D

Αρχική απάντηση από Seeker

Έχω πάρει ένα απο τα απλά με το 350άρι τροφοδοτικό για να στεγάσω έναν Sempron. Με εξαίρεση το τροφοδοτικό που σύμφωνα με διάφορα προγράμματα (όχι πολυμετρημένο) δίνει χάλια τάσεις, είμαι ευχαριστημένος.

Μου αρέσει πιο πολύ το οτι για κουτί των 22 (τόσο βγαίνει χωρίς την αξία του PSU) έχει πολύ πράγμα για πείραγμα. Έχω ήδη ανοίξει πιο πολύ τις πίσω τρύπες των ανεμιστήρων και ετοιμάζομαι για την προσσθήκη μερικών fan στα πλάγια και πάνω του κουτιού (the hard way...) ενώ στο μέλλον θα βάλω και fan controller.

Οι τιμες ειναι 30 τροφοδοτικο 400watt , οποτε το κουτι παει στα 34 . ( τιμες ε-σοπ )

Εαν σκευτεις οτι αυτο το πραμα ειναι κατα 16 πιο φθηνο απο ενα heroichi , (χωρις τροφοδοτικο ) τοτε ειναι σαν να συγγρινεις mx440 με 6600gt .... ( λεμε τωρα.... :rolleyes: )

Παντως για να το πλακωσεις στις τρυπες και στις μοντιφες ειναι οτι πρεπει....δεν θα σε παιδεψει καθολου , αυτο τρυπιετε και με στιλο μπιγκ....

Αρχική απάντηση από Zarras

man εχεις 1000% αδικο

δεν αγοραζεις γουρουνι στο σακι και μετα να γκρινιαζεις γιατι το πηρες.... εεε να στο εβγαζε εξω να το εβλεπες...πως ειναι δυνατον να παιρνεις κουτι χωρις να το δεις ? ΛΟΛ...

Βρε μαν , εχεις ιδεα για τι κουτι λεμε,λεμε,λεμε......:boxed:

Εαν διαβασεις το ποστ απο την αρχη (πανω , πανω ) θα δεις οτι η επιλογη μου ηταν αρχικα αλλη , αλλα αναγκαστηκα να το παρω γιατι το κουτι που ειχα αρχικα παραγγηλει ειχε τελειωσει ( HEROICHI ). Στο σιτε του ε-σοπ ειχα μπανησει το innovator και σαν "μουρη" μου αρεσε , οταν ομως ανοιξα την κουτα και το εβγαλα εξω .... :wall: ..... οποτε μαν το ειχα δει , και δεν πειρα γουρινου στο ασκι....

Τωρα δεν γκρινιαζω γιατι εφαγα την φολα , απλα το αναφερω στο σιτε για να μην την πατησει και κανενας αλλο χρηστιανος.....

Αρχική απάντηση από Zarras

τωρα αν το πα8ος σου ειναι οι ενισχυτες και η στιβαροτητα, μη παρεις ...λιανλι... ειναι πολυ ελαφρια μωρε... και σταβωνουν και ευκολα...

ΜΑΝ αλλο οι ενισχυτες ααααλλο τα pc cases....

Αυτο με το πα7ος και την στιβαροτητα απλα το αναφερω για να δειξω οτι ξερω ορισμενα πραγματα γυρω απο το γενικοτερο αθλημα και δεν ανακαλυψα την αμερικη χθες.....

Lian li.....????...τι ειναι αυτο , τρωγετε.....( ποσο ασχετος ειμαι γαμοτη.....:slap: )

MAN , αλλο πραμα ειναι μελατο και αααααααλλο ειναι το μαντολατο....

Αρχική απάντηση από DJD

Αθλιο....????

Απαραδεκτο , παν-αθλιο και τρις-καταρατο θα ηταν μια καλη αρχικη εκτιμηση...

:sick:

Πάντως όντας ένας πρωτίστως οικονομικός χρήστης που το κουτάκι που έχω από το 2000 αν πέσει από 10 εκατοστά μάλλον δε θα ισιώνει καν μετά, οφείλω να ομολογήσω ότι αν ήταν να δώσω τόσα δε θα πήγαινα σε κάποιο άλλο κουτί. Αυτό που δεν ήξερα ήταν αν η LCD και ο θερμίστορας δουλεύουν .Από εκεί και πέρα τα άλλα τροποποιούνται όπως θέλει ο καθένας. Όσο για τα τροφοδοτικά ΙΝΟΒΑΤΟΡ η άποψή μου ως πρώην χρήστη είναι ότι δουλεύουν εξαιρετικά για όσο διάστημα δουλεύουν (!!!). Δεν είναι υποχρεωτικό να τα χρησιμοποιήσει κανείς ως βασικό τροφοδοτικό..

tomhel τα Lian-Li ειναι απο τα καλυτερα(ποιοτικα) και πιο ακριβα κουτια που υπαρχουν....

Ειναι πολυ ακριβα σε σχεση με τα αλλα...

Ειναι πολυ ελαφρια σε σχεση με τα αλλα...

(Αν πιασεις το πλαινο παραθυρο του LianLi V2000 στα χερια, νομιζεις οτι κρατας χαρτι...καμια σχεση πχ με του chieftec που ειχα...)

Αρχική απάντηση από tomhel

Οι τιμες ειναι 30 τροφοδοτικο 400watt , οποτε το κουτι παει στα 34 . ( τιμες ε-σοπ )

Εαν σκευτεις οτι αυτο το πραμα ειναι κατα 16 πιο φθηνο απο ενα heroichi , (χωρις τροφοδοτικο ) τοτε ειναι σαν να συγγρινεις mx440 με 6600gt .... ( λεμε τωρα.... :rolleyes: )

Εγώ αυτό που έχω είναι το απλό με το 350άρι τροφοδοτικό. Το πήρα 44 και αφού σύμφωνα με το e-shop το 350άρι τροφοδοτικό έχει 22 τότε το κουτί έχει άλλα 22. Heroichi θα έπαιρνα σίγουρα αν ήταν να στεγάσω κάτι πιο βαρύ αλλά να βάλω Sempron σε heroichi? (άσε που θέλω να το moddάρω) Δεν αξίζει...

Παντως για να το πλακωσεις στις τρυπες και στις μοντιφες ειναι οτι πρεπει....δεν θα σε παιδεψει καθολου , αυτο τρυπιετε και με στιλο μπιγκ...

Δεν ξέρω το δικό σου κουτί αλλά στο δικό μου η λαμαρίνα είναι αρκετά καλή σε σύγκριση με αρκετά κουτιά αυτή της κατηγορίας τιμής. :)

Φυσικά με heroichi δεν συγκρίνεται...

Ας περιγράψω κι εγώ τη δικιά μου εμπειρία...

Πήγαμε με ένα ξάδερφο στο e-shop (Αθήνας) για να πάρουμε 2-3 πραγματάκια.

Ο ξάδερφος είδε το Innovator, με ρώτησε τη γνώμη μου, απάντησα "Αν δεν το δω, να το πιάσω, τί να σου πω?"

Ζήτησαμε απ'τον υπάλληλο να μας δείξει ένα. Πήγε στην αποθήκη και μετά από λίγη ώρα μας έφερε ένα μισοστημένο PC σε αυτό το κουτί.

Το είδα, το έπιασα και έδωσα στον ξάδερφο τη γνώμη μου. Το αγόρασε.

Στο στήσιμο... Όπως κάθε άλλο κουτί των 30-40€. Το πλαινό είναι απλώς διάφανο πλαστικό, όχι plexy. Το fan 8cm που έχει στο πλάι έχει κόκκινα leds και είναι ήσυχο. Ο σένσορας δουλευει ρολόι, επίσης διαθέτει εμπρός θύρες 2xUSB, 1xFirewire, Mic & Headphones jacks.

Το τροφοδοτικό μέχρι στιγμής ρολόι.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι κάηκε ένα led στην LCD, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι το τυχαίο. Πιστεύω πως θα την αλλάξουν εύκολα.

Οπότε με τις απαιτήσεις που είχαμε απ'το συγκεκριμένο κουτί, έχουμε ένα happy buying! :T:

EDIT: Τα κουτιά δεν είναι φτιαγμένα πάντως για ελεύθερες πτώσεις... no offence φυσικά!

Αρχική απάντηση από Seeker [Σήμερα, στις 23:23]

Heroichi θα έπαιρνα σίγουρα αν ήταν να στεγάσω κάτι πιο βαρύ αλλά να βάλω Sempron σε heroichi? (άσε που θέλω να το moddάρω) Δεν αξίζει...

εαν τωρα ξεκινας να μονταρεις και θες να πειραματιστεις καλως...

διαφορετικα, καλο ειναι να βασιστεις σε ενα πιο αξιολογο κουτι...

η βαση παιζει μεγαλο ρολο...

ειναι σαν να θες να φτιαξεις με πλαστικες τη Γεωργια Βασιλειαδου σε Pamela look

ή να κανεις ενα Lada να μοιαζει με Bmw....

μπορει απο μακρια να ξεγελασεις καποιους....

αλλα για να καταφερεις κατι πραγματικα αξιολογο, λειτουργικο και ποιοτικο

θα σου κοστισει στην πορεια πολυ περισσοτερο σε χρονο και χρημα

απο οσο θα σου κοστιζε εαν ξεκινουσες εξαρχης με ενα καλο κουτι

Γενικά πιστεύω ότι το mod είναι μια απίστευτη καλοστημένη μόδα. Και στην ελλάδα και στο εξωτερικό

Οι αγορά των pc στην ελλάδα τουλάχιστον γιγαντώθηκε από το 1998 μέχρι το 2002 και ξαφνικά αφού η πλειοψηφία των ελληνών έχει Η/Υ μειώθηκαν οι πωλήσεις νέων συστημάτων. Έτσι αναζητήθηκαν νέοι τρόποι να βγάλουν χρήματα οι εταιρίες. Μια από αυτές είναι το modding και τα πανάκριβα κουτία. Τώρα θα αρχίσετε να μου λέτε 'μα τι λες το modding μας αρέσει κτλ' . Δεν λέω ότι δεν είναι ώραιο. Λέω ποίος ο σκόπος της ύπαρξης του.

Τόσα χρόνια που τα κουτία ήταν άσπρα αρρωστίαρικα και δεν βλέπαμε τι είχε μέσα δεν μας πειράζε?

Μήπως μας πείραζε που το καλώδιο ήταν μόνοχρομο gray και πλακέ και τώρα είναι uv sensivite και στρογγυλό.

Ξανά λέω δεν πάω να καταργήσω αυτό που κάνουμε. Είμαστε όλοι θύματα της ίδιας μόδας.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Χθες, στις 23:50]

εαν τωρα ξεκινας να μονταρεις και θες να πειραματιστεις καλως...

διαφορετικα, καλο ειναι να βασιστεις σε ενα πιο αξιολογο κουτι...

η βαση παιζει μεγαλο ρολο...

ειναι σαν να θες να φτιαξεις με πλαστικες τη Γεωργια Βασιλειαδου σε Pamela look

ή να κανεις ενα Lada να μοιαζει με Bmw....

μπορει απο μακρια να ξεγελασεις καποιους....

αλλα για να καταφερεις κατι πραγματικα αξιολογο, λειτουργικο και ποιοτικο

θα σου κοστισει στην πορεια πολυ περισσοτερο σε χρονο και χρημα

απο οσο θα σου κοστιζε εαν ξεκινουσες εξαρχης με ενα καλο κουτι

Πόσο χρονο δηλαδή ??? :D:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.