nikonick Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2019 καλησπέρα σε όλους, ψάχνω για δωρεάν office και θέλω την γνώμη σας πιο είναι πιο κοντά στο office της microsoft από τι έχω δει υπάρχουνε πολλά office δωρεάν, open office, libreoffice, office 365, apache office βασικά με ενδιαφέρει το" excel οπως και να υποστυριζοντε τα ελληνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Δεκέμβριος 4, 2019 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2019 το office 365 που γράφεις δεν είναι δωρεάν αλλα η συνδρομητική επιλογή της microsoft. Το καλύτερο είναι να κατεβάσεις τα δωρεαν γνωστά (libre, open) και να τα δεις σε λειτουργία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 4, 2019 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2019 56 minutes ago, nikonick said: καλησπέρα σε όλους, ψάχνω για δωρεάν office και θέλω την γνώμη σας πιο είναι πιο κοντά στο office της microsoft από τι έχω δει υπάρχουνε πολλά office δωρεάν, open office, libreoffice, office 365, apache office βασικά με ενδιαφέρει το" excel οπως και να υποστυριζοντε τα ελληνικά 1) Δωρεάν επιλογή είναι το MS office online free --> https://products.office.com/en-us/free-office-online-for-the-web Δεν έχεις τη full λειτουργικότητα του standalone, αλλά αν σε ενδιαφέρει βασική χρήση από υπολογιστή που έχει μόνιμη πρόσβαση στο web, καλύπτεσαι 2) (Καλύτερη για μένα) επιλογή είναι το δωρεάν open source libre office --> https://www.libreoffice.org/ Είναι απίστευτα ισχυρό και σε πολλά σημεία καλύτερο από το MS Office. Συνεχής ανάπτυξη και updates. Multi platform, δηλαδή τα έγγραφά σου θα παίζουν σε όλες τις πλατφόρμες απρόσκοπτα. 3) Αγοράζεις από κάποιο "κλειδάδικο" ένα κλειδί office 2016 pro έναντι ~30$ και κάνεις τη δουλειά σου. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Δεκέμβριος 6, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2019 (edited) καλησπέρα σε όλους, ευχαριστώ πολύ τους φίλους που απαντήσανε θα κοιτάξω τα links ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2019 από nikonick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts