velipsi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2019 Παίδες τη βοήθειά σας είτε κάνω dawnload είτε έχω ένα παιχνίδι και κάνω το φάκελο locate μου βγάζει αυτό το μήνυμα τη βοήθεια σας ...πρώτη φορά το βλέπω ...μετα από καθαρη εγκατάσταση win 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Νοέμβριος 24, 2019 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος velipsi έγραψε: Παίδες τη βοήθειά σας είτε κάνω dawnload είτε έχω ένα παιχνίδι και κάνω το φάκελο locate μου βγάζει αυτό το μήνυμα τη βοήθεια σας ...πρώτη φορά το βλέπω ...μετα από καθαρη εγκατάσταση win 10 Μετά από λίγο και ανοίγοντας κλείνοντας ασφάλεια windows πέρασε δεχτή η γνώμη σας ...και αν γνωρίζετε κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 24, 2019 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2019 έψαξες τον κωδικό του προβλήματος στο ίντερνετ; Αν και μάλλον βρήκες τη λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Νοέμβριος 25, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος schumifer έγραψε: έψαξες τον κωδικό του προβλήματος στο ίντερνετ; Αν και μάλλον βρήκες τη λύση... καλημέρα ...να πω την αλήθεια ....δεν εχω κάτι συγκεκριμένο ...σαν λύση ...αναφέρεται όμως και από άλλους .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts