Seek & Find Νοέμβριος 27, 2019 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2019 Στο club ειμαι χρονια απλα η δεδομενη περιπτωση με εκανε τρελο trigger ηταν πολυ "ιδιαιτερη" ας το αφησω εδω ομως γιατι παει μακρυα το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 28, 2019 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2019 Ολα οκ κλεισαμε στο κατοσταρικο... σπερνει... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Νοέμβριος 28, 2019 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2019 Σε λίγο θα σου ζητήσουν να βρεις λάπτοπ που να σου δίνουν λεφτά για να το πάρεις ή θα σου πουν να τα βάλεις εσύ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 28, 2019 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2019 https://www.plaisio.gr/xartopoleio/promitheies-grafeiou/arithmomixanes/sortby-price αρχίζουν από 0,99€ άσχετο: διάβασα κάπου ότι έχει refurbished και ορισμένα σε καλές τιμές μια εταιρεία ονόματι alfanet. Δεν τους ξέρω, έχουν κάποια προϊόντα αλλά πρέπει να γραφτείς και να δώσεις ιμέιλ για να δεις τιμές. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας τους κοιτάξει, ιμέιλ εγώ για να δω τιμές δεν δίνω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts