etien4 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2019 Καλησπέρα παίδες θα ήθελα να πάρω μια καρέκλα γραφείου η οποία να είναι αναπαυτική και για gaming.Μπάτζετ μέχρι 100 ευρώ!Προτάσεις όλες δεκτές! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Νοέμβριος 22, 2019 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2019 Θα κανω την προταση μου εγω...Πριν 2 μηνες αγορασα την Genesis 330 απο eshop στα 115 ευρω. Καλη ποιοτητα κατασκευης και αρκετα ανετη θα ελεγα. Το μονο που δεν μου αρεσει , ειναι στο πλαι της καρεκλας αν βαζεις συνεχεια πολυ πιεση με τους αγκωνες σου κατι βαθουλομα εκει, και ισως μετα απο καιρο να κατσει μεσα εντελως. Προς το παρων στους δυο μηνες χρησης δεν μου εχει παθει κατι ακομα. Επισης ειναι αρκετα bulky και μεγαλη που ισως σε καποιους να μην αρεσει αυτο. Για τα χρηματα που ζηταει ομως θεωρω οτι ειναι μια τιμια επιλογη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Νοέμβριος 23, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2019 Θα κανω την προταση μου εγω...Πριν 2 μηνες αγορασα την Genesis 330 απο eshop στα 115 ευρω. Καλη ποιοτητα κατασκευης και αρκετα ανετη θα ελεγα. Το μονο που δεν μου αρεσει , ειναι στο πλαι της καρεκλας αν βαζεις συνεχεια πολυ πιεση με τους αγκωνες σου κατι βαθουλομα εκει, και ισως μετα απο καιρο να κατσει μεσα εντελως. Προς το παρων στους δυο μηνες χρησης δεν μου εχει παθει κατι ακομα. Επισης ειναι αρκετα bulky και μεγαλη που ισως σε καποιους να μην αρεσει αυτο. Για τα χρηματα που ζηταει ομως θεωρω οτι ειναι μια τιμια επιλογη Καλή φαίνεται η μαύρη αλλά άμα δεν πέσει κάτω από 100 χλωμό.Δεν θέλω να δώσω τόσα για καρέκλαΣτάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Νοέμβριος 23, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2019 έχει κανείς γνώμη από esmarket και homeland είναι καλές? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Νοέμβριος 25, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2019 Τελικά βλέπω έπεσε κάτω απο 100 ευρω και μάλλον θα την τσιμπήσω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Νοέμβριος 25, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2019 Οκ παράγγειλα την Genesis 330 στα 96 ευρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Νοέμβριος 26, 2019 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2019 18 hours ago, etien4 said: Οκ παράγγειλα την Genesis 330 στα 96 ευρω! Καλοριζικη φιλαρακο. Πιστευω οτι εκανες καλη επιλογη, ευχομαι να την χαρεις :) Εγω την ειχα παρει 115 θυμαμαι τοτε παλι σε προσφορα, αρα τα 96 τα δικα σου ειναι τρελο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts