vellamos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2019 Καλησπερα, εχω μερικα προβληματα με εναν εκτυπωτη. Μολις ολοκληρωσα την κατασκευη ενος anet A8 και δεν μπορω να τον σεταρω. Βαζω να κανει home all και το τραπεζι παει μεχρι λιγο πριν την μεση και ο αξονας χ μολις πατησει τον διακοπτη αντι να σταματησει, το μοτερ δινει ακομα και οταν εχει τερματισει αριστερα και κανει εναν δυνατο θορυβο. Οταν κανω μεμονωμενα καθε αξονα ο χ παει αντιθετα, ο ψ παει πισω κανονικα και, αν και παταει τον διακοπτη, το μοτερ συνεχιζει και δουλευει, παει λιγο μπροστα και μετα παλι λιγο πισω ακουγεται παλι ο διακοπτης και σταματαει στην θεση του. γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει; υ.γ: αν δεν ειμαι στην σωστη κατηγορια μπορειται να το μετακινησετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellamos Νοέμβριος 21, 2019 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2019 ακυρο παιδια, νιωθω τελιως βλακας, ειδα οτι εχω συνδεσει λαθος στην μητρικη τους διακοπτες. μπορειτε να το διαγραψεται και συγνωμη για την ταλαιπωρεια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 21, 2019 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2019 πριν 55 λεπτά, το μέλος vellamos έγραψε: ακυρο παιδια, νιωθω τελιως βλακας, ειδα οτι εχω συνδεσει λαθος στην μητρικη τους διακοπτες. μπορειτε να το διαγραψεται και συγνωμη για την ταλαιπωρεια Είδες όμως ότι μόλις ανέφερες στο forum τι πρόβλημα έχεις, αυτό λύθηκε μέσα σε 5 λεπτά από κάποιο μέλος του forum ! 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 21, 2019 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2019 Πολλες φορες αμα κολλησω σε κατι και το αναφερω εδω μπορει να μου ρθει ιδεα και να το λυσω.. ισως γιατι γραφω την κατασταση και δουλευει το μυαλο ; Δεν ξερω παντως ισχυει 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 21, 2019 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2019 Για να μην νιώθετε μόνοι είχα γράψει ένα σεντόνι για θέμα ενδοεπικοινωνίας σπίτι και τι πρέπει να αγοράσω από θέμα ασύρματων τηλεφώνων Τελικά λίγο πριν διαβάσω τι είχα γράψει για να το δημοσιεύσω το έλυσα με τον υπάρχων εξοπλισμό χωρίς να αγοράσω τπτ και ήταν και γελοίο 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Νοέμβριος 21, 2019 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2019 3 hours ago, Seek & Find said: Πολλες φορες αμα κολλησω σε κατι και το αναφερω εδω μπορει να μου ρθει ιδεα και να το λυσω.. ισως γιατι γραφω την κατασταση και δουλευει το μυαλο ; Δεν ξερω παντως ισχυει (Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας) Αυτό είναι πολύ συνηθισμένη κατάσταση που μπορεί να βρεθεί ο καθένας μας. Ένα βήμα πίσω, είναι αρκετό για να μας δώσει μια νέα οπτική σε ένα μας πρόβλημα. Οι προγραμματιστές (ως πιο σοφιστικέ τύποι), το έχουν λύσει με το πλαστικό παπάκι !! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts