Jump to content

11's 6800 block

Vagouridis

Recommended Posts

Μετα απο αρκετα παιδεμα του Μιχαλη το νεο μπλοκ για δυστροπες καρτες οπως οι 6800 ειναι ετοιμο.Πανευκολο στην τοποθετηση και απο οτι δειχουν τα πραγματα αποδοτικο.Εαν ταχη αναφερω οτι οι θερμοκρασιες με το γομαρι της leadtek ( 6800gt) απο 58 σε idle εχουν πεσει σε 39 ενω σε full load με το νερακι με 1,4 βολτ και 470 ο πυρηνας δεν ξερπερνανε τους 44.Ακολοθουν μερικες φωτο...

P.S. Μιχαλη ευχαριστω και παλι.

post-32-1416071871,5491_thumb.jpg

Με γειες....

Vagouridi εχεις παρατηρησει το σημειο της καρτας που ζεματαει(εκει που εχει απομηνει η χαλκινη ψυχτρα).Σε αυτο το κομματι ειδες βελτιωση με το νερο??

Και κατι ασχετο:China η Taiwan ειναι η καρτα σου??

Μιχαλη μπραβο.Ακομα περιμενω ενα σημαδι οτι με υπολογιζεις λιγακι:innocent:

Πολύ καλή δουλειά δεν λέω αλλά αυτές τις μνήμες τις έχετε πολύ στο απέξω.

Τόσο κακή ιδέα θα ηταν ενα μπλοκ, συμπλήρωμα του block του cpu, για μνημες?

Αφού έτσι όπως έιναι οι σωλήνες ψυκτράκια δεν μπαίνουν απο κάτω. Ας μην είναι ένα σώμα με του gpu αλλά να ενώνονται μαζί με ενα σωλινάκι....

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Παιδια συγνωμη για την ελλειψη επικοινωνιας αλλα ετοιμαζω κατι αλλαγες (πιο πολυ οσο αφορα την εμφανιση και την ευχρηστια) και δεν εχω οριστικοποιησει ακομα το το μελει γενέσθαι σε αρκετα πραγματα οποτε δεν μπορω να ειμαι συγκεκριμενος για κατι

Πολυ συντομα ελπιζω να σας δειξω φωτο και περισοτερες πληροφοριες

Παρη μεγειες

Οπως σου ειπα με παιδεψε αρκετα αλλα ολα καλα αποτι βλεπω.

Αρχική απάντηση από FrOsT

:worship:

Σε μια κάρτα χωρίς το τέρας (back plate της Leadtek) και στην DFI χωράνε 2 μπλοκ για sli, σωστά?

Mε το συγκεκριεμνο μπλοκ ναι χωρανε.Αρκει να βγει και το χαλκινο back plate.

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Με γειες....

Vagouridi εχεις παρατηρησει το σημειο της καρτας που ζεματαει(εκει που εχει απομηνει η χαλκινη ψυχτρα).Σε αυτο το κομματι ειδες βελτιωση με το νερο??

Και κατι ασχετο:China η Taiwan ειναι η καρτα σου??

Η καρτα ειναι tawain.Εκεινο το σημειο ειναι δυσκολο να ψυχθει , προς το παρον εχει μεινει η μανισια ψυκτρα και ενας 8αρης σττο πλαινο του casetek.Διαφορες στο oc ψυχοντας εκεινο το σημειο ειδα μονο στις μνημες.Ο πυρηνας με το μπλοκ δεν χαμπαριαζει.

Οσο αναφορα τις μνημες , δεν ξερω εαν το νερο ειναι σε θεση να τους δωσει κατι παραπανω απο καλα ψυκτρακια αλλα ναι ειναι καλη ιδεα αρκετα δυσκολη στην υλοποιηση της.Πισω απο ενα μπλοκ κρυβεται και ο σχεδιασμος του που θελει περα απο χρονο και δοκιμες.

Αρχική απάντηση από K.K

Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά. Βγάλτε το και στην παραγωγή να εξυπηρετηθεί και ο κόσμος με την συγκεκριμένη κάρτα. Με το αζημίωτο φυσικά.:)

.............λες? :D

χεχε

Αρχική απάντηση από eleven

Παιδια συγνωμη για την ελλειψη επικοινωνιας αλλα ετοιμαζω κατι αλλαγες (πιο πολυ οσο αφορα την εμφανιση και την ευχρηστια) και δεν εχω οριστικοποιησει ακομα το το μελει γενέσθαι σε αρκετα πραγματα οποτε δεν μπορω να ειμαι συγκεκριμενος για κατι

Πολυ συντομα ελπιζω να σας δειξω φωτο και περισοτερες πληροφοριες

Παρη μεγειες

Οπως σου ειπα με παιδεψε αρκετα αλλα ολα καλα αποτι βλεπω.

Οκ Μιχαλη,απλα λεω τι γινεται??Stay in touch:)

Vagouridi η δικια μου ειναι china(pcb) μαμω....ετσι πληροφοριακα ποσο πηγαινε με την μανισια για να δω μπας και χανω(σχετικο παντα).....η καρτα δουλευει αψογα απλα ετσι...

Εγω εχω κολλησει εναν 8αρη πανω στο NV-5 αλλα και παλι ψηνεται ρε σ...εντομεταξυ σε μια MSI ενος φιλου που εχει nvidia ψυχτρα χωρις τιποτα αλλο πανω ειχα πιασει το συγκεκριμενο σημειο και μου φανηκε πως ηταν πιο κρυο απο το δικο μου.Και οι δυο δουλεουμε στα 400/1100

• 2 weeks later...

με γειες παρουλη.............πολυ καλες οι θερμοκρασιες.

μιχαλιο μπραβο για το νεο μωρο της μπλοκ-ο-οικογενειας..........τι υλικο ειναι το ασπρο κομματι?απο οτι ειδα οι αλενοβιδες πρεπει να κανουν καλυτερη δουλεια......καλη φαση

:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.