Jump to content

Αλλαγη cpu...

chrisz86

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται αμα αλλάξεις απλά τον επεξεργαστή. Αν αλλάξεις και μητρική όμως...

Οχι φιλε μου!Μονο επεξεργαστη θ αλλαξω!Βασικα θα δανειστω και θα βαλω εναν αλλο επανω για να δω αν φταιει ο δικος μου για καποια κολληματα που τρωει το pc!

Δεν χρειάζεται αμα αλλάξεις απλά τον επεξεργαστή. Αν αλλάξεις και μητρική όμως...

Δεν έχει σχέση. Πρέπει απλά να ξανακάνεις install drivers για το νέο σύστημα. Το αν θα κάνεις format εξαρτάται από τους δίσκους και μόνο και τίποτα άλλο.

παίδες εγω οταν πέρασα πανω τον q66oo (ειχα πριν 4300) τα windows κλασανε.....

οχι πως αυτός ειναι ο κανόνας.....αλλα η εξαίρεση....

LOL μονοπύρινος είναι...Είσαι σίγουρος;

ουψ.....

ΕΓΩ<--------κατάχαζος...

Μόνο αν αλλάξεις δίσκο

ουτε αυτο ισχυει..........

αμα κανεις image τα data του παλιου δισκου...και τα περάσεις στον νεο....θα δουλέψουν μια χαρα.....

οι μεγαλύτερες πιθανότητες για φορματ ειναι αμα αλλάξεις μητρική....οι οποίες μειώνονται αμα η νεα μητρική εχει το ιδιο chipset !

Οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ!Θα βαλω το cpu και αν δεν φταιει ουτε αυτο, μετα δεν ξερω...

τα εχω ψαξει ολα...

ουτε αυτο ισχυει..........

αμα κανεις image τα data του παλιου δισκου...και τα περάσεις στον νεο....θα δουλέψουν μια χαρα.....

οι μεγαλύτερες πιθανότητες για φορματ ειναι αμα αλλάξεις μητρική....οι οποίες μειώνονται αμα η νεα μητρική εχει το ιδιο chipset !

Εγώ πήγα από 954 σε 975 και είμουν με τον ίδιο δίσκο. Και μετά έβαλα τον ίδιο δίσκο πάνω σε fileserver με p35. Μία χαρά δούλευε με μια αλλαγή drivers.

καλά και εγω ειχα παει παλιά απο via kt266 σε nvidia nforce 2(μόνο τον δίσκο ειχα κρατήσει ίδιο)....χωρίς φορματ !

αλλα μιλάμε για άπλες μεταβάσεις....χωρίς πολλά κόλπα !

Εγώ πάλι πήγα από P5W σε x48 και από ddr2 σε ddr3 και από E6600 σε QX6700 και από nvidia κάρτα σε ati και δεν χρειάστηκε format :p

Πωπω αυτα ειναι ευχαριστα νεα!Αμα κ η αλλαγη μητρικης δεν χρειαζεται format...

Αν πηγαινεις σε ιδιας εταιριας Chipset...δεν χρειαζεται.

Σε καθε περιπτωση ομως δοκιμασε να απεγκαταστησεις οτι Drivers - Soft εχει σχεση με την παλια Mobo.

Σε καθε περιπτωση ομως δοκιμασε να απεγκαταστησεις οτι Drivers - Soft εχει σχεση με την παλια Mobo.

πριν την μεταβαση βεβαια!

• 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.