schumifer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2019 (edited) Έλεγα μήπως έχετε απόψεις για ενδιαφέροντα προϊόντα σε πραγματικές εκπτώσεις από τους φίλους μας στη Άπω Ανατολή, μιας και έχουν τρελαθεί στη διαφήμιση για τη 11/11. Αν και κοιτάζοντας στο αλι Δεν μπορώ να πω ότι έχω πεισθεί ότι πραγματικά ρίχνουν τις τιμές. Ένα δύο προϊόντα που κοίταξα, πτώση τιμών είχαν οι πιο ακριβοί κινέζοι, οι έτσι κ αλλιώς φθηνοί πέφτουν 1%πχ Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 11, 2019 από schumifer 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 11, 2019 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2019 Με ένα γρήγορο βλέμμα δεν ειδα κάτι το ενδιαφέρον. Οποιο τσακάλι δει κάτι ας ενημερώσει το θέμα αν κ δεν έχω πολλές ελπίδες. Υπομονή και θα έρθει η μαύρη και άραχνη παρασκευη μπας και γίνει κάτι εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 11, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2019 Όσο τα κοιτάω τόσο νομίζω ότι απλά κατέβασαν τις τιμές στα περισσότερα 0.01 και έβαλαν από κάτω διεγραμμένη μία φανταστική τιμή... Είτε ότι αυτοί που πουλούσαν 200% πάνω από άλλους έπεσαν στα ίδια επίπεδα τιμών 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts