theHitma@n Απρίλιος 24, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από vagtsil Ειχα κανει παρομοιο thread κι εγω και φταιγαν τελικα οι μνημες.... Τελικα τι εκανες με το προβλημα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Απρίλιος 25, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 02:21] Τελικα τι εκανες με το προβλημα σου? Ακόμη τίποτα.Θα αγοράσω καινούριες σύντομα ομως... και της προκοπής!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 3, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Sorry παιδια αλλα δεν μπορω να τα καταφερω με το memtest! Δεν υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα για να τεσταρω τις μνημες μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 δες στα τοολς εχει κανα διο ακομι Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 3, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Κατεβασα το RightMark Memory Analyzer. Ξερεις αν ειναι καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 4, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 νομιζω οτι αυτο δεν τις τεσταρι αλλα της bencariγια να δεις τι σκορ κανουνδες αυτο το πρπγραματακιεδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 4, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr νομιζω οτι αυτο δεν τις τεσταρι αλλα της bencariγια να δεις τι σκορ κανουνδες αυτο το πρπγραματακιεδω OK THX, θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 4, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 περιμενω αποτελεσματαπαντος δοκιμασε και αλλες μνημες κανα φιλου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 17, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr περιμενω αποτελεσματαπαντος δοκιμασε και αλλες μνημες κανα φιλου σου Λιγο καθυστερημενα αλλα σημερα βρηκα χρονο για να τεσταρω τις μνημες μου. Δοκιμασα το Memtest. Το αφησα να δουλεψει καπου 1.30 με 2 ωρες. Εφτασε μεχρι 256%, χωρις να βγαλει κανενα error. Αρα οι μνημες δεν πρεπει να εχουν προβλημα. Εσυ τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.