def Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2019 (edited) Σκέφτομαι να στήσω ένα Retro PC με λειτουργικό Windows XP, έχω 3 άδειες ΣΦΡΑΓΙΣΜΈΝΕΣ με το CD τους. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να τα ενεργοποιήσω. Γιατί γνωρίζω ότι εδώ και κάτι χρόνια έπαψε η υποστηρίξη από την Microsoft. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να τα ενεργοποιήσω? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2019 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 9, 2019 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος def έγραψε: Σκέφτομαι να στήσω ένα Retro PC με λειτουργικό Windows XP, έχω 3 άδειες ΣΦΡΑΓΙΣΜΈΝΕΣ με το CD τους. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να τα ενεργοποιήσω. Γιατί γνωρίζω ότι εδώ και κάτι χρόνια έπαψε η υποστηρίξη από την Microsoft. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να τα ενεργοποιήσω? Πριν λίγους μήνες ενεργοποίησα μία επανεγκατάσταση Windows XP. Είναι αισιόδοξο δείγμα, αλλά σίγουρα δεν αποτελεί εγγύηση. Και να μην γίνει όμως, μπορούν να ενεργοποιηθούν χωρίς καν δίκτυο, πχ τηλεφωνικά με τη Microsoft. Ακόμη και να μην δουλέψουν τα παραπάνω, υπάρχουν αξιόπιστοι άλλοι τρόποι να ενεργοποιηθούν, και θα είσαι και τυπικά νόμιμος εφόσον η άδεια προορίζεται για το μηχάνημά σου (πχ δεν είναι κάποια OEM που αγοράστηκε με άλλο hardware). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Φεβρουάριος 19, 2020 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2020 εδώ και ένα μήνα εγκατέστησα και εγώ xp sp3, συγκεκριμένα την "διανομή" που υπάρχει με τα τελευταία καλούδια, και βρήκα ότι με ένα free antivirus, και τους τσιμπημένους περιηγητές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πιάτσα, σερφάρεις αξιοπρεπέστατα Προσωπικά μόνο σε 10 θα πήγαινα μετά τα XP διότι είναι τα μόνα που είδα ότι τρεχουν πολύ καλά και στα παλιά μηχανήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Φεβρουάριος 24, 2020 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2020 On 19/2/2020 at 8:58 ΜΜ, το μέλος esykas έγραψε: εδώ και ένα μήνα εγκατέστησα και εγώ xp sp3, συγκεκριμένα την "διανομή" που υπάρχει με τα τελευταία καλούδια, και βρήκα ότι με ένα free antivirus, και τους τσιμπημένους περιηγητές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πιάτσα, σερφάρεις αξιοπρεπέστατα Προσωπικά μόνο σε 10 θα πήγαινα μετά τα XP διότι είναι τα μόνα που είδα ότι τρεχουν πολύ καλά και στα παλιά μηχανήματα Αλλαγή γλώσσας https://jekkilekki.wordpress.com/2009/01/05/changing-os-languages-in-windows-xp/ Κατέβασμα όσο υπάρχει το πακέτο εδώ https://blog.grs.gr/language/el/windows-xp-sp3-greek/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts