Seek & Find Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2019 Δεν ξερω αν ειναι πολυ σωστος ο τιτλος αν σκεφτειτε κατι καλυτερο.. Spoiler Σας εχω βαλει εναν adapter οποιος απο οτι καταλαβαινω δεν εχει θεμα παιζει παντου (110-240v) Το κομματι του καλωδιου αποτην πριζα δεν μου κανει οπως βλεπετε. Πως το ψαχνω αυτο το κομματακι να το βρω σε κλασσικη σουκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Νοέμβριος 8, 2019 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 mini mouse σε σούκο ή άλλο ευρωπαϊκό τύπο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 8, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 Αυτο η αυτο καλυτερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Νοέμβριος 8, 2019 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 Το πρώτο είναι για σύνδεση σε UPS ή σαν προέκταση οπότε το 2ο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 8, 2019 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 Ίσως κάτι σαν αυτό εδώ; Αντάπτορας ρεύματος από Universal σε Schuko Μία ώρα πριν, το μέλος Seek & Find έγραψε: αυτο 19€? Δεν πάνε καλά νομίζω... Αν σε βολεύει το εν λόγω κατάστημα, έχουν τον μετατροπέα Μετατροπέας σούκο για όλες τις πρίζες στη κατηγορία Μετατροπείς και Καλώδια/Ρεύματος στο Easy Technology. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 8, 2019 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 Αν κατάλαβα από τη φώτο που παραθέτεις σε ενοχλεί το βύσμα στα δεξιά σωστά; Αυτό με τα δύο πλακέ και το ένα κλασικό κυλιδρικό. Αν ναι λοιπόν γιατί δεν το κόβεις και να συνδέσεις ένα κλασικό αρσενικό φις σούκο; Ούτε αντάπτορες ούτε τίποτα. https://www.skroutz.gr/c/2195/Fis-Reymatos.html?keyphrase=σουκο+μαυρο&o=φις+σουκο+μαυρο Και αμα θες να εισαι και large βάλε και ένα Legrand https://www.skroutz.gr/c/2195/Fis-Reymatos/m/10539/Legrand.html?keyphrase=σουκο+μαυρο&o=φις+σουκο+μαυρο&order_by=pricevat&order_dir=asc 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 8, 2019 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 @karmen1983 Αμα το κοψω θα με φανε ζωντανο (α πα πα κτλ) στα χω πει στο αλλο θεμα @yanni Βρηκα τελικα αυτο που quotαρες οχι με 19 φυσικα... απλα μου γκρινιαζει οτι δεν μπορει να αναγνωρισει τον charger και οτι και καλα μπορει να πεσει η αποδοση παρολο που ο charger einai o δικος του και αν μετρησω με πολυμετρο δεν διαβαζει ταση αλλα το λαπτοπ δουλευει κανονικα. (αχ αυτη η dell) Λετε να βγαλει χουγια που θελω να παρω του βαλω αυτο και αυτο επειδη δεν ειναι dell? (xps 13 9360) Οχι τιποτα αλλα αλλα ενα dock που τα υποστηριζει ολα σε ενα και ειναι dell εχει 76€ αν εχετε να προτεινετε κατι που συνδιαζει usb c ή a σε ethernet, hdmi (vga is a plus) σε ενα πειτε μου Χιλια ευχαριστω Αυτες τις μερες σας κουρασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 8, 2019 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 (edited) πριν 3 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: @yanni Βρηκα τελικα αυτο που quotαρες οχι με 19 φυσικα... απλα μου γκρινιαζει οτι δεν μπορει να αναγνωρισει τον charger και οτι και καλα μπορει να πεσει η αποδοση παρολο που ο charger einai o δικος του και αν μετρησω με πολυμετρο δεν διαβαζει ταση αλλα το λαπτοπ δουλευει κανονικα. (αχ αυτη η dell) Δεν ξέρω αν κατάλαβα, αλλά αν η Dell έχει καταφέρει να κάνει κάποια πατέντα ακόμα και στο καλώδιο μέχρι την πρίζα, με τον αντάπτορα(τον λευκό) θα είσαι ΟΚ, μιας και ούτε επεμβαίνεις στο καλώδιο της Dell, ούτε το αντικαθιστάς αυτό. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8, 2019 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 8, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 (edited) Μαλλον καταφερα και σε μπερδεψα. Εννοω καταφερα και βρηκα καλωδιο σαν αυτο που σου εδειξα επανω που ειχε 19€ και η συμπεριφορα του λαπτοπ ειναι αυτη που περιγραφω. και καλα δεν αναγνωριζει τον φορτιστη λογω της αλλαγης αυτου του κομματιου του καλωδιου. Δουλευει ομως κανονικα το λαπτοπ περα απο την προειδοποιηση, απλα αμα προσπαθησω να μετρησω με πολυμετρο ταση στο φορτιστη δεν διαβαζει τιποτα. Τον λευκο ανταπτορα δεν το προτιμησαγιατι φοβιθηκα για το αν θα κανει καλη εφαρμογη. πριν 15 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Λετε να βγαλει χουγια που θελω να παρω του βαλω αυτο και αυτο επειδη δεν ειναι dell? (xps 13 9360) Οχι τιποτα αλλα αλλα ενα dock που τα υποστηριζει ολα σε ενα και ειναι dell εχει 76€ αν εχετε να προτεινετε κατι που συνδιαζει usb c ή a σε ethernet, hdmi (vga is a plus) σε ενα πειτε μου Για το quote εχει κανεις εμπειρια; Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8, 2019 από Seek & Find Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 8, 2019 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 πριν 6 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Δουλευει ομως κανονικα το λαπτοπ περα απο την προειδοποιηση, απλα αμα προσπαθησω να μετρησω με πολυμετρο ταση στο φορτιστη δεν διαβαζει τιποτα. Εγω συνεχιζω κ σε χανω Το απο πανω οπως το καταλαβαινω μονη εξηγηση ειναι να εχει με καποιο τροπο παγιδεψει το καλωδιο (το θεωρω απιθανο) κ ενω εσυ το συνδεεις το λαπτοπ να δουλευει απο τη μπαταρια κ να μη φορτίζει. Αν φορτιζει δεν παιζει να μην δειχνει κατι το πολύμετρο, εκτός αν ειναι πολυνεκρο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 8, 2019 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 Το λαπτοπ δουλευει αλλα αν μετρησω ταση με μονο τον φορτιστη δε διαβαζω ταση το κανουν μερικοι φορτιστες dell διαβαζω στο νετ.. τι να πω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 8, 2019 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος Seek & Find έγραψε: Το λαπτοπ δουλευει αλλα αν μετρησω ταση με μονο τον φορτιστη δε διαβαζω ταση το κανουν μερικοι φορτιστες dell διαβαζω στο νετ.. τι να πω.. Λογικό από μια μεριά αυτό ε! Ίσως να γίνεται για να μην κουράζεται ο φορτιστής όταν δεν έχει κάτι να φορτίσει. Μπορεί να χρειάζεται να "δει" κάποιο φορτίο, ή να "διαβάσει" κάποια ελάχιστη τάση, πριν να βγάλει έξοδο. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 8, 2019 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 Κατσε κατσε στάκα Συνδεεις τον φορτιστή στο ρευμα όχι στο λαπτοπ και δεν μετράς τάση; Αυτό λες τόση ώρα; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 8, 2019 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 πριν 9 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε: Μπορεί να χρειάζεται να "δει" κάποιο φορτίο, ή να "διαβάσει" κάποια ελάχιστη τάση, πριν να βγάλει έξοδο. Αυτο διαβαζω στο νετ ναι Ναι Βιρνα και ομως, συνδεω τον φορτιστή στο ρευμα όχι στο λαπτοπ και δεν μετράω τάση. Δεν το χωραει το μυαλο μου τ'ακους; Πως ειναι δυνατον να συνδεω τον φορτιστή στο ρευμα όχι στο λαπτοπ και να μην μετράω τάση; Το πιστευεις; συνδεω τον φορτιστή στο ρευμα όχι στο λαπτοπ και δεν μετράω τάση τοσα χρονια χαμενα και τωρα συνδεω τον φορτιστή στο ρευμα όχι στο λαπτοπ και δεν μετράω τάση ποις το περιμενε να συνδεω τον φορτιστή στο ρευμα όχι στο λαπτοπ και να μην μετράω τάση Ε!? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts