Seek & Find Νοέμβριος 19, 2019 Author #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2019 Παρελαβα και δοκιμασα αυτο. Παιδες διαμαντι σε 3'' ειχε βγει και δε χρειαστηκε καν το extractor bit! Ποοοοοοοολυ ευχαριστημενος 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Νοέμβριος 19, 2019 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος Seek & Find έγραψε: Παρελαβα και δοκιμασα αυτο. Παιδες διαμαντι σε 3'' ειχε βγει και δε χρειαστηκε καν το extractor bit! Ποοοοοοοολυ ευχαριστημενος Όποιον δεν τον πειράζει να περιμένει ένα μήνα, το παραγγέλνει φθηνότερα από Κίνα. https://www.aliexpress.com/item/4000284076363.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.ec0f634f4OnN87&algo_pvid=4d9fc7d0-288d-45d5-a1f9-10b0a421af0d&algo_expid=4d9fc7d0-288d-45d5-a1f9-10b0a421af0d-2&btsid=fe4e94aa-c5bb-4db6-bb5c-602dc72240c5&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4,searchweb201603_52 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 26, 2020 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2020 (edited) On 11/19/2019 at 8:02 PM, Seek & Find said: Παρελαβα και δοκιμασα αυτο. Παιδες διαμαντι σε 3'' ειχε βγει και δε χρειαστηκε καν το extractor bit! Ποοοοοοοολυ ευχαριστημενος βοηθειααααααααααααααααααα βιδα απο λαπτοπ μεσα σε πλαστικο............... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26, 2020 από alexcrx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 26, 2020 Author #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2020 Τρως λιγακι το πλαστικο και δοκιμαζεις το κιτ; (Καλη δυναμη) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 26, 2020 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος alexcrx έγραψε: βοηθειααααααααααααααααααα βιδα απο λαπτοπ μεσα σε πλαστικο............... Δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάτι διαφορετικό από αυτά που διάβασες στα 2 θέματα που πόσταρες Δοκίμασες κάτι από όλα που προτάθηκε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 26, 2020 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2020 3 hours ago, Seek & Find said: Τρως λιγακι το πλαστικο και δοκιμαζεις το κιτ; (Καλη δυναμη) 3 hours ago, karmen1983 said: Δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάτι διαφορετικό από αυτά που διάβασες στα 2 θέματα που πόσταρες Δοκίμασες κάτι από όλα που προτάθηκε; εχω δοκιμασει τα παντα........ακομα και ultrex.................. η βιδα ειναι σε ενα toshiba L555-123 στην κατω πλευρα του,που εχει τρυπες και εκει μεσα την βιδα.................... kit δεν εχω............ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 26, 2020 Author #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2020 Δυστυχως και εγω αναγκαστηκα και πηρα δεν γινοταν τιποτα. Το κιτ ειναι εγγυηση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 26, 2020 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2020 αμα παρω ενα πολυ μικρο τρυπανι και τρυπησω την βιδα θα γινει τιποτα?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Ιανουάριος 26, 2020 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2020 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος alexcrx έγραψε: αμα παρω ενα πολυ μικρο τρυπανι και τρυπησω την βιδα θα γινει τιποτα?????????? Μπα. Ούτε τρυπάνε την βίδα τα απλά τρυπάνια HSS μετάλλου. πριν 10 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάτι διαφορετικό από αυτά που διάβασες στα 2 θέματα που πόσταρες Να του δανείσει κάποιος το κιτ. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26, 2020 από Γιώργος 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 26, 2020 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2020 πριν 7 λεπτά, το μέλος Γιώργος 1 έγραψε: Να του δανείσει κάποιος το κιτ. Εργαλεία και γκόμενο δεν δανείζω προσωπικά. Έχω εξυπηρετήσει πολλές φορές πολλούς στο παρελθόν, αλλά για να μην το προτείνω σε αυτή τη φάση της ζωής μου, μάλλον δεν θα μπορώ, για τους λόγους μου. Αν κάποιος μπορεί εννοείται και θα το πράξει χωρίς να το πεις Οσο για το τρυπάνι θα τρυπήσει άνετα βίδα λάπτοπ, απλά δεν ξέρω αν γνωρίζεις @alexcrx τι υπάρχει κάτω από τη βίδα και τι μπορεί να γίνει αν σου ξεφύγει το τρυπάνι σε βάθος. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Ιανουάριος 26, 2020 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2020 πριν 23 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Οσο για το τρυπάνι θα τρυπήσει άνετα βίδα λάπτοπ Αν είναι τόσο μαλακές που τρυπάνε άνετα, γι αυτό θα χαλάει εύκολα το κεφάλι τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 26, 2020 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2020 15 minutes ago, Γιώργος 1 said: Μπα. Ούτε τρυπάνε την βίδα τα απλά τρυπάνια HSS μετάλλου. Να του δανείσει κάποιος το κιτ. καλα θα ηταν.............. 9 minutes ago, karmen1983 said: Οσο για το τρυπάνι θα τρυπήσει άνετα βίδα λάπτοπ, απλά δεν ξέρω αν γνωρίζεις @alexcrx τι υπάρχει κάτω από τη βίδα και τι μπορεί να γίνει αν σου ξεφύγει το τρυπάνι σε βάθος. κοιτα θα παω αυριο απο εναν φιλο στο κουκακι που εχει μαγαζι,επισκευες λαπτοπ κλπ.......μπας και με "σωσει" αν δεν μπορει αυτος τοτε βλεπω τι θα κανω με το τρυπημα......... παντος για μια βιδα να μην μπορεις να ανοιξεις το λαπτοπ.....ειναι λαλακια.........αυτο με χαλαει πιο πολυ...... Σας ευχαριστω πολυ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 26, 2020 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2020 Αν τρυπήσεις προσεκτικά με ένα τρυπάνι λίγο μικρότερο απ' την τρύπα, θα κόψεις το κεφάλι της βίδας. Το λάπτοπ θα ανοίξει αλλά θα μείνει ο κορμός της βίδας μέσα. Επειδή θα τραβήξεις το καπάκι θα μείνει ένα ελάχιστο του κορμού της βίδας εκτεθειμένο. Με ένα καλό μυτοτσίμπιδο υπάρχει περίπτωση να την βγάλεις μετά. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Ιανουάριος 27, 2020 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2020 Aν εβαζες μια φωτο ,θα βοηθαγε πολυ να βρουμε λυση....ισως ειναι ποιο απλο απ οτι φανταζομαστε. Προσωπικη μου γνωμη ,αποφυγε ξετρυπημα ,μαλλον περισσοτερη ζημια θα γινει... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Ιανουάριος 27, 2020 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2020 Μια βίδα πριν κανένα μήνα την εβγαλα με κόλλα ταχείας και κόλλημα καρφίτσας . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Φεβρουάριος 1, 2020 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2020 σας ευχαριστω πολυ ρε ολους/ολες για την υποστηριξη............... η βιδα ηταν εκει μεσα κατσε να την βαλω και αυτη την ρουφιανα που με τρελανε........ τελικα αγορασα αυτο αλλα και αυτο ηθελε πατεντα για να βγει........ η βιδα ειναι μεσα στο πλαστικο και δεν εφτανε ο εξωλκεας στην βιδα......... τελικα εβαλα μεσα μια μπιλια απο ρουλεμαν(τωρα δεν μπορω να την βγαλω γιατι εχει καλο μαγνητη και την κρατησε μεσα ,θα ανοιξω αλλο θεμα γι'αυτο) και ετσι εφτασα την βιδα οπου μετα απο αρκετη προσπαθεια βγηκε.......... επανω της η βιδα ειχε σαν πλαστικο κολλημενο εκτος απο την μπλε μπογια........ alexcrx vs βιδα 1-0.......... On 1/27/2020 at 10:56 PM, Stelios13 said: Aν εβαζες μια φωτο ,θα βοηθαγε πολυ να βρουμε λυση....ισως ειναι ποιο απλο απ οτι φανταζομαστε. Προσωπικη μου γνωμη ,αποφυγε ξετρυπημα ,μαλλον περισσοτερη ζημια θα γινει... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 11, 2020 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2020 Μαλλον εδω παει για οποιον το χρειαστει...Κομμενες βιδες ,αρκετα μεσα σε πομολο... Πονταρισμα, αναλογο τρυπανι, [2αρι σ αυτη την περιπτωση, σηκωνε κ 2,5αρι...] αργες στροφες, [στο 1] , wd 40 η κατι αντιστοιχο κ προσεκτικο τρυπημα 2-3 χιλιοστα.... Τορξακι, οποιο μπαινει εστω λιγο, [Τ8 εδω] προσεκτικο χτυπημα να σφηνωσει καλα κ λυσιμο!!!!!!!!! Αν δεν λυσει κ παει να σας γυρισει το τορξ , σταματαμε κ χτυπαμε λιιιγο ακομα.... Ελπιζω να φαινεται στις κοντινες τα σημαδια απο το τορξ στις ξετρυπημενες βιδες...... 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
osa Απρίλιος 12, 2020 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2020 (edited) Το έγραψα και εγώ εδώ ....https://www.thelab.gr/forums/topic/182836-αφαιρεση-βιδας-με-χαλασμενο-κεφαλι-απο-backcover-laptop/?tab=comments#comment-2718084 αλλά δεν έτυχε αποδοχής Βέβαια για κομμένη βίδα θέλει την διαδικασία που περιγράφεις ...αλλά αυτά τα κατσαβίδια με έχουν γλυτώσει πάρα πολλές φορές. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 12, 2020 από osa 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts