Jump to content

Θερμοκρασίες μνήμης

mitsosoft

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Κάτι τέτοιο είχε αναφερθεί και παλιότερα στο φόρουμ...ιδού και φωτο...

post-230-1416071903,0317_thumb.jpg

αυτο μου φενεται για αεροψυξη... πολυ καλη αεροψυξη.

λες;; χεχε...μάλλον εχεις δίκιο.. που να κυλάει το νερο...(ίσως χρειάζομαι απλώς περισσότερο ύπνο)...να τις σβήσω ή να τις αφήκω;;

χεχεχε... και δεν τις αφηνεις...δεν κανω εγω κουμαντο στο τοπικ του mitsosoft :p

Αρχική απάντηση από Byron

και εμενα για κατι τετιο μου φενετε

ρακορ δεν βλεπω πουθενα για να περναει νερο.............

εκτος αν βουτας ολο το pc σε νερο!!!

λολ

Αρχική απάντηση από Byron [Σήμερα, στις 05:21]

στα φορουμς... που αλλου, πεζει και ενα προιον που πουλανε αλλα δεν θυμαμε πως το λενε. Ειναι ομως για single sided mems. Ολα τα αλλα customies...

Οταν τελιωσω το 3-D που φτιαχνο για μπλοκ θα το δεις :cool:

Β

Αναμενουμε λοιπον!

Μια ερωτηση

Οι OCZ REV2 Platinum που εχουν και αυτες TCCD ανεβαζουν παρομοιες θερμοκρασιες?

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Αναμενουμε λοιπον!

Μια ερωτηση

Οι OCZ REV2 Platinum που εχουν και αυτες TCCD ανεβαζουν παρομοιες θερμοκρασιες?

βασικα ολα τα TCCD ειναι θερμα τσιπακια

και οσο πιο κρυα τα κρατας τοσο ανεβενουν.......

και τα κενουρια ψιλο ακουνε στο ρευμα απ οτι εχω δει στο νετ

Bάλε ένα 12ρη ανεμηστήρα να τις φυσάει αλλά να πέρνει αέρα απ'εξω (τρύπα στο πλαινο του κουτιού) και θα είσαι οκ.

Αρχική απάντηση από mitsosoft [24-04-2005 03:27]

Έχω το γνωστό σετάκι της PQI Turbo 2χ512mb (tccd chips) και προς το παρών της έχω σε default ταχύτητα (200) με default timings (2-2-2-5) καθώς και την τάση στο Auto απο το bios (λογικά 2.6-2.7v).

Για δοκιμή έβαλα έναν απο τους αισθητήρες του Gatewatch πάνω στην ψύχτρα της μνήμης για να δω τι θερμοκρασίες πιάνουν και είδα ότι idle και γενικότερα μέσα στα windows όταν είμαι και στο internet ήταν περίπου 39-42 βαθμούς. Όταν δοκίμασα και κανά παιχνίδι (FarCry, NFSU2 κτλ) η θερμοκρασία έφτασε 50-51 βαθμούς.

Είναι στα φυσιολογικά επίπεδα αυτές οι θερμοκρασίες; Ξέρει κανένας ποια είναι η ανοχή στις μνήμες;

Ευχαριστώ.

Οι θερμοκρασίες αυτές είναι παιδικός πυρετός , για τις μνήμες αυτές , μέχρι και τους 70 βαθμούς θερμοκρασία , βρίσκονται στα επιτρεπόμενα όρια λειτουργίας .

Και φυσικά δεν περιορίζεται από θερμοκρασία , καθόλου η ταχύτητα που θα τρέχουν.

Οι μνήμες δεν είναι επεξεργαστής , για να χρειάζονται ειδική μεταχείριση .

overvolt, απο προσωπικη εμπειρια, οταν ειχα BH-5 Mushkin, κερδισα περιπου 5fsb βαζοντας ενα 80μμ ανεμηστηρα πανω απο της μνημες... ακομα και με TCCD & A64 939, στο οριο ειδα καποιες μικρες διαφορες.

Το μόνο που έχω να πω ως επιχείρημα , είναι ότι οι OCZ rev 2 Platinum , έχουν καλής ποιότητας ψυχρές , και υπάρχει καλή απαγωγή και ομοιομορφία στη διανομή της θερμότητας .

Κατά κανόνα , στα 200 FSB καμία DDR δεν χρειάζεται ψύξη , στα παραπάνω βέβαια , χρειάζονται , αλλά όταν λέμε παραπάνω , λέμε για τα 240 και έπειτα , διότι έχει βγαίνουμε από τις Θερμικές προδιαγραφές του κατασκευαστή .

Και βέβαια όλες οι μνήμες που παρουσιάζονται ως λουκουμάκια για γκάζια ,είναι ήδη εφοδιασμένες .

ναι σωστα, στα default καμια μνημη δεν χρειαζετε... αλλα οπως ειπες οταν τις δουλεβεις ψηλα fsb και με αρκετο ρευμα, τοτε χρειαζεται - βοηθαει stability & overclockability απο ενα σημειο και μετα.

Αρχική απάντηση από Byron [08-05-2005 05:44]

Απλή ψύκτρα αέρος είναι. Καμμία σχέση με υδρόψυξη. Εξάλου δεν έχω δει πουθενά υδρόψυξη για μνήμες. Για σκληρό δίσκο και τροφοδοτικό υπάρχει.:)

Αρχική απάντηση από Byron [Χθες, στις 22:33]

yup ;)

υπαρχει και για μνημες...

Δώσε πληροφορίες. Πιθανόν να υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται.:)

Αρχική απάντηση από K.K

Δώσε πληροφορίες. Πιθανόν να υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται.:)

και να ενδιαφερετε θα ειναι δισκολο να επιτευχθει με μνημες 2πλης οψεος....

αλλα και παλι θα πρεπει να χρισιμοποιηθουν σολινες μηκρις διατομης αρα και χαμιλοτερι ροη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.