Darap21 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2019 Καλησπέρα..Έχω αλλάξει το hardware μου κ σήμερα έκανα και το φορματ αλλα δεν ενεργοποιούνται τα windows ενω εχω συνδεθεί κανονικά στο Microsft acoount. Τι πρέπει να κάνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Νοέμβριος 4, 2019 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 Έχεις αλλάξει τα πάντα γι'αυτό. Πάρε ένα νέο κλειδάκι €10-12 από κάποιο από τα ιντερνετικά μαγαζιά που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 4, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 Μα εχω τα γνησια εχω και το cd Τι φάση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Νοέμβριος 4, 2019 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 Το κλειδάκι που είχες έχει δέσει με το προηγούμενο hardware. Ακόμα και retail να ήταν έχει περιορισμένο αριθμό ενεργοποιήσεων με νέο hardware, αν θυμάμαι σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 4, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 2 hardware περασα με αυτα windows..Μαλλον μέχρι 2 ειναι..Καλά αυτο τι λαλακια ειναι??Ποιος το σκέφτηκε? πριν 8 λεπτά, το μέλος Efialtis έγραψε: Το κλειδάκι που είχες έχει δέσει με το προηγούμενο hardware. Ακόμα και retail να ήταν έχει περιορισμένο αριθμό ενεργοποιήσεων με νέο hardware, αν θυμάμαι σωστά. Αυτο να αγοράσω? https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 4, 2019 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 8 minutes ago, Darap21 said: Ποιος το σκέφτηκε Η Microsoft.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 5, 2019 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2019 Και από ebay μπορείς με 1.5-2 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 5, 2019 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2019 πριν 15 ώρες, το μέλος Efialtis έγραψε: Το κλειδάκι που είχες έχει δέσει με το προηγούμενο hardware. Ακόμα και retail να ήταν έχει περιορισμένο αριθμό ενεργοποιήσεων με νέο hardware, αν θυμάμαι σωστά. Το retail δεν έχει περιορισμό, μπορεί να ζητήσει να ξεκλειδώσει. Άλλες άδειες, όπως OEM, έχουν. Για αρχή τρέξε το activation troubleshooter και επίλεξε "I have recently changed my hardware". Θα σε βάλει να επιλέξεις σε ποια συσκευή θα ισχύει η ενεργοποίηση. Εάν δεν δουλέψει ούτε αυτό, μπορείς να μιλήσεις και τηλεφωνικά με Microsoft. https://support.microsoft.com/en-us/help/20530/windows-10-reactivating-after-hardware-change 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boombastik Νοέμβριος 5, 2019 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2019 (edited) -https://www.microsoft.com/el-gr/contact.aspx Κάνεις contact την microsoft της εξηγείς και σου βγάζουν ξανά κλειδάκι. Και άμα αποδείξεις οτι είναι δικό σου και οεμ στο να είναι στο αλλαζουν κι αυτό. Στην δικιά μου περίπτωση ζήτησαν μια απόδειξη που να αναγράφεται η καινούργια motherboard. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2019 από boombastik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts