skepasti21 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2019 Hello all, έχω μια γκαραζοπορτα με μηχανισμό και κάθε φορά που γίνεται αυξομείωση τάσεως ,χάνει τις ρυθμίσεις και πρέπει να ξανασυντονίσω, υπάρχει γενικό θέμα με την τάση στην περιοχή ιδιαίτερα τον χειμώνα και θέλω να ξενιασω κάποια στιγμη. Το ups υπολογιστή θα εκανε δουλειά?Γνώμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 3, 2019 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2019 Θα εκανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Νοέμβριος 3, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2019 Μιλάμε είναι θέμα κλασμάτων δευτερολέπτου, για αυτό το λόγο έχω αμφιβολίες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 3, 2019 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2019 Βαλε να δεις αν κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 3, 2019 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος skepasti21 έγραψε: Μιλάμε είναι θέμα κλασμάτων δευτερολέπτου, για αυτό το λόγο έχω αμφιβολίες..... Πάρε On-Line UPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Νοέμβριος 3, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2019 Πάρε On-Line UPSΚάποια πρόταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 3, 2019 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος skepasti21 έγραψε: πριν 2 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Πάρε On-Line UPS Κάποια πρόταση? Κινέζικα είναι όλα : P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 3, 2019 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2019 ρώτησε να μάθεις μήπως για την περίπτωσή σου αρκεί ένας σταθεροποιητής τάσης https://www.se.com/gr/el/product-range/61877-line-r/?filter=business-5-κατοικίες-και-μικρές-επιχειρήσεις Γενικά, τα συνηθισμένα ups που χρησιμοποιούμε σε υπολογιστές, όπως και οι σταθεροποιητές όπως αυτοί παραπάνω εκεί που δεν κάνουν είναι σε περιπτώσεις που υπάρχουν μοτέρ (ψυγεία, κλιματιστικά κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Νοέμβριος 3, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2019 ρώτησε να μάθεις μήπως για την περίπτωσή σου αρκεί ένας σταθεροποιητής τάσης https://www.se.com/gr/el/product-range/61877-line-r/?filter=business-5-κατοικίες-και-μικρές-επιχειρήσεις Γενικά, τα συνηθισμένα ups που χρησιμοποιούμε σε υπολογιστές, όπως και οι σταθεροποιητές όπως αυτοί παραπάνω εκεί που δεν κάνουν είναι σε περιπτώσεις που υπάρχουν μοτέρ (ψυγεία, κλιματιστικά κλπ)Δεν κάνουν γιατί δεν μπορούν να σηκώσουν το φορτίο, λογικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 4, 2019 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 Προφανως δε θα το χρησομοποιησει σε πτωση τασης. Τωρα το σκεφτηκα, δεν ειμαι ηλεκτρολογος, αλλα να μας πουν οι ηλεκτρολογοι, ενας πυκνωτης στο κυκλωμα δε θα βοηθουσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Νοέμβριος 4, 2019 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 Ακόμα είμαι στο σκοταδι παίδες, πριν κάνω κάποια κίνηση θέλω να είμαι σίγουρος γιατί μετά ότι αγοράσω δεν επιστρέφεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 4, 2019 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος skepasti21 έγραψε: Ακόμα είμαι στο σκοταδι παίδες, πριν κάνω κάποια κίνηση θέλω να είμαι σίγουρος γιατί μετά ότι αγοράσω δεν επιστρέφεται. Εάν το πρόβλημα οφείλεται σίγουρα στις αυξομειώσεις τάσεις, τότε το UPS θα βοηθήσει. Ο χρόνος απόκρισης που απαιτείται για χρήση σε με υπολογιστές είναι μερικά ms, είμαι βέβαιος ότι δεν θα πειράξει την γκαραζόπορτα τέτοια καθυστέρηση. Προφανώς και τα online είναι πιο σίγουρα, αλλά νομίζω ότι είναι αδικαιολόγητη πολυτέλεια για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Ειδικά εάν το μοτέρ έχει αρκετή ισχύ, οπότε το κόστος ανεβαίνει ακόμη περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 4, 2019 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 Πάρε ένα μικρό On-Line και βάλε ρελε να το παρακάμπτει στη λειτουργία. Απλά θα ρισκάρεις αν τύχει και πέσει η τάση την ώρα που το χρησιμοποιείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Νοέμβριος 4, 2019 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 Μίλησα με την εταιρεία και είπαν ότι ένα απλό UPS υπολογιστή θα κάνει την δουλειά... Σας ευχαριστώ... Αν πάλι έχω θέμα θα τα ξαναπούμε, σας ευχαριστώ... [emoji1690] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts