giorgos_cupra Απρίλιος 26, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από kots [Χθες, στις 21:28] μετά από πολλές μα πάρα πολλές δοκιμές βρίκαμε τι έγινε.ακούστε....δεν είχε κουμπώσει καλά η ψύκτρα στον πρώτο επεξεργαστή. αυτός κάηκε... και βραχυκύκλωσε την πρώτη μου μητρική. εγώ έκανα την ******* και έβαλα στην βραχυκυκλωμένη μητρική τον δεύτερο επεξεργαστή, ο οποίος κάηκε και βραχυκύκλωσε και αυτός. ο οποίος κατά σειρά βραχυκύκλωσε και την δεύτερη μητρική που πήρα.κάηκαν σύνολο 3 μητρικές και δυο επεξεργαστές για μια κωλοψύκτρα. και η πλάκα είναι ότι ο τυπάς που μου την έδωσε δεν την παίρνει πίσω. ευτυχώς ξηγήθηκε το παλικάρι με το μαγαζί και μου δοσε καινούρια μητρική κάνοντας εγγύηση τις προηγούμενες.τώρα ψάχνω να βρω επεξεργαστή.... έτσι απλά παιδιά γίνανε τα πράγματα. σας λέω είχα απογοητευτεί. είχα δοκιμάσει τα πάντα. (και με ουλτρεξ τα έλουσα) και μετά από δεκάδες δοκιμές βρίκαμε τι φταίει.αυτά που λέτε. ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ μην βάζετε ότι ψύκτρες να ναι στους επεξεργαστές σας. εγώ αυτό πήρα από όλη την ιστορία. και φυσικά 185 ευρώ μείον. καλά είναι τουλάχιστον μάθαμε και κάτι. Ρε μεγαλε αυτο δεν συμβαινει ουτε στους πιο τρελους εφιαλτες ενως overcklocker...:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 26, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αφου σας είπα ότι ....συμβαίνει........ :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.