Jump to content

Recommended Posts

Παλι καλα που καταλαβαν τη μια απο τις παπαντζες που εκανα στο 3 και την αλλαξαν.

Δεν ηταν γραφικα αυτα. Για τα αλλα θα δουμε εν καιρο.

3 hours ago, Borg said:

το κλασσικό team να ετοιμάζετε έστω σιγά σιγά

Εκτος αν κανουν οσα χρονια κανανε για το 3 και αντι για icy20 να παιζει icy8 (η κορη μου)

• 3 years later...
  • 2 months later...
1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Νικι πες μου οτι παιζεις diablo...

Ήμουν δυνατό καψούλι στο 3. 12 ώρες την ημέρα solo! Τώρα για το 4 δεν νομίζω πως αντέχω για τέτοιο grind αλλά θα παλέψω όσο μπορώ.

Δεν ξέρω αν κάποιος από δω το είδε στην closed beta (κι αν το είδε, τυπικά είναι υπό NDA), αλλά η 6η Ιούνη μοιάζει υπερβολικά κοντά... 🤔

1 ώρα πριν, το μέλος Dr_Nikiforos έγραψε:

Ήμουν δυνατό καψούλι στο 3. 12 ώρες την ημέρα solo! Τώρα για το 4 δεν νομίζω πως αντέχω για τέτοιο grind αλλά θα παλέψω όσο μπορώ.

3500 ωρες playtime

58 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Δεν ξέρω αν κάποιος από δω το είδε στην closed beta (κι αν το είδε, τυπικά είναι υπό NDA), αλλά η 6η Ιούνη μοιάζει υπερβολικά κοντά... 🤔

nop. ουτε την αρχικη οπεν θα ειμαι γιατι δεν πληρωνω αν δεν δω πρωτα

• Like 1
11 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

24-26 είναι για όλους.

1 hour ago, icy20 said:

Η closed beta δεν ήταν για προπαραγγελίες. Ήταν μετά από πρόσκληση σε επιλεγμένους λογαριασμούς και με σχετικά αυστηρό NDA.

https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23827587/developer-update-closed-end-game-beta-draws-near

[...] a limited number of Diablo players who have recently spent significant amounts of time playing the end-game experiences of Diablo II: Resurrected, Diablo III, and Diablo Immortal

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
(edited)

To δοκίμασε κανείς? Αν ναι, τι RAM usage είδατε?

Επίσης, 69€ για την "απλή" έκδοση δεν είναι υπερβολικά πολλά, ή τόσο πάνε οι ΑΑΑ τίτλοι στις μέρες μας?

Έγινε επεξεργασία από gdp77
  • Like 1
45 minutes ago, gdp77 said:

To δοκίμασε κανείς? Αν ναι, τι RAM usage είδατε?

Ήταν απογοητευτικά άγουρο και με πολλά προβλήματα όταν το είχα δοκιμάσει προ καιρού, οπότε δεν είμαι πρόθυμος να ξαναμπώ στη διαδικασία ακόμη. Ίσως αν το ξαναέχουν ελεύθερο, αλλά πολύ πιο κοντά στην επίσημη κυκλοφορία.

45 minutes ago, gdp77 said:

Επίσης, 69€ για την "απλή" έκδοση δεν είναι υπερβολικά πολλά, ή τόσο πάνε οι ΑΑΑ τίτλοι στις μέρες μας?

Ναι και ναι.

Εγω η απλα γερασα η εχω συνηθισει αλλα παιχνιδια.  Το 2012 το πεθαινα. Τωρα πηγα 10 lvl και ειχα βαρεθει τη ζωη μου.

Το παιχνίδι είναι μια χαρά. Δεν μπορείς να κάνεις review σε τέτοιο στάδιο. Αυτού του είδους τα παιχνίδια θέλουν χρόνο για να δείξουν αν αξίζουν η όχι. Μέχρι στιγμής πάντως δείχνει να έχει ότι χρειάζεται.