FOTDAV3 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΕΝΩ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΗΧΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 εγώ πάλι δεν έχω καθόλου ήχο... Ξέτε τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 κι εγω στην beta ετυχε 4-5 φορες να μην εχω ηχο για περιπου 30 secs , και παντα τυχαινε την πιο αταλαλληλη στιγμη :devil: , ψαξου στο official forum ( google it variemovic ) ah , και no CAPS plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Απρίλιος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Ρε σεις ποσο καιρο ειναι που εχει βγει το SWAT4 για pc????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 5 απριλιου το επισημο release date , το gamespy to εκανε review στις 3 κλασσικα , παντως στα μαγαζια δεν τοχω δει ακομα , αν και εχω να βγω απτο σπιτι 4-5 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Απρίλιος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR 5 απριλιου το επισημο release date , το gamespy to εκανε review στις 3 κλασσικα , παντως στα μαγαζια δεν τοχω δει ακομα , αν και εχω να βγω απτο σπιτι 4-5 μερες Oυτε εγω δεν το εχω δει στα μαγαζια γι'αυτο ρωταω. Εσεις που το παιζεται απο που το βρηκατε? Το κατεβασατε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.