Jump to content

Όχι άλλο tagan!

suboy

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από crmaris

τροφοδοτικό με το pc κλειστό εχω ξαναδεί πάντος να καίγεται και εδώ που μένω και είναι το ρεύμα της ΔΕΗ πολύ ασταθές αρκετές φορές.Eπειδή έχεις το pc κλειστό δεν σημαίνει ότι δεν περνάει και ρεύμα απο το psu.Γιαυτό όταν κάποιος δεν εχει ups και δεν χρησιμοποιει το pc του για κάποιο διαστημα πρεπει να το βγαζει απο την πριζα αν θελει να εχει το κεφαλι του ήσυχο.

αυτο λεω οτι δε γινεται να καιγεται κλειστο και να φταιει το τροφοδοτικο , κατι αλλο ειναι.

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Να το ξαναπώ άλλη μια. ’ντε και είναι η ΔΕΗ. Είναι άλλος ένας υπολογιστής με μάπα PSU. Αυτός γιατί να μην έχει πρόβλημα? Όσο για την μητρική δεν έχει πει πουθενά όχι. Υπάρχει περίπτωση ο εξωτερικός δίσκος να κάνει τίποτα κουλό? Σε usb είναι.

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 16:55]

Λοιπόν μέσα και εγώ για το joker.

Aν το κερδίσουμε λέω να αγοράσουμε την TAGAN και με διορθωτικές κινήσεις να βγάλουμε τροφοδοτικά που δεν σκάνε-καίγονται-ανατινάζονται κτλ....:tomato:

Ή στο κάτω κάτω αν δεν γίνεται,.... ένα καλό κόλπο marketing θα ήταν να δίνουμε με κάθε PSU δώρο έναν πυροσβεστήρα ή έστω έναν Πυροτεχνουργό....:worship: :worship:

Βρε μπας και είσαι ήδη μέτοχος της TAGAN και μας το παίζεις κάπως; Έχε υπόψιν σου ότι εγώ σαν Χιώτης τα συμπαθώ τα TAGAN, καθότι το νησί φημίζεται για τον Κανάρη τον Μπουρλοτιέρη........:D :D :D :D :D :D

Ριξε μια ματια στη μπριζα που βαζεις το τροφοδοτικο,υπαρχει πιθανοτητα να μην κανει καλη επαφη η μπριζα και με το ''τζιρτιρισμα'' να καιγοναι.

Καποτε εχασα ετσι ενα.

Τρια μαζι ειναι πολυ δυσκολο να βγηκαν ελατωματικα.

Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 18:48]

Ριξε μια ματια στη μπριζα που βαζεις το τροφοδοτικο,υπαρχει πιθανοτητα να μην κανει καλη επαφη η μπριζα και με το ''τζιρτιρισμα'' να καιγοναι.

Καποτε εχασα ετσι ενα.

Τρια μαζι ειναι πολυ δυσκολο να βγηκαν ελατωματικα.

Αυτό το ένα που έχασες δεν πιστεύω να ήταν TAGAAAAA.......................;:jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

Αρχική απάντηση από K.K [Σήμερα, στις 19:10]

Αυτό το ένα που έχασες δεν πιστεύω να ήταν TAGAAAAA.......................

Αυτό λέω......έχετε και σεις μια ευκαιρία να κάνετε sex με τον υπολογιστή σας (γιατί ...που χρόνος να κάνετε....με ζώντα οργανισμό)..και λέτε όχι....

Υπάρχει πιο sexy τροφοδοτικό;;:inlove: :inlove: :inlove:

Ναι αλλά έχεις ακούσει τη ρήση: Μ' άφησε στα κρύα του λουτρού;:jump: :jump: :jump:

Ασε που ερχεται και Πασχα...και μιας και θα δυσκολευτουμε φετος να βρουμε βαρελοτα, μπορει και να παρω καμμια κουτα Tagan...:p

Αρχική απάντηση από K.K

Αυτό το ένα που έχασες δεν πιστεύω να ήταν TAGAAAAA.......................;:jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

chiftech ηταν.

:OT: (Βλεπω η Λημνος εχει αρκετα μελη..:))

suboy αν ενδιαφερεσαι σου βρισκω μια ακομη albatron.... σε πολυ προνομιακη τιμη! :D:D:D:D:D :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

ρε mobo λεμε ειναιιιιιιιιι....

• 2 weeks later...

Εχω βάλει 4 tagan 480 και δουλεύουν μια χαρά μέχρι σήμερα, αυτό δεν σημαίνει βέβαια οτι δεν υπάρχει η περίπτωση του ελαττωματικού, όμως να φτάσεις στο τεταρτο κομμάτι και να καίγονται δεν το βλέπω να παίζει, υπάρχει κάποιο πρόβλημα που έχει να κάνει με την τάση του ρεύματος είτε απο την παροχή είτε στο mobo υπάρχει βραχυκύκλωμα και πρίν κάποιος μου πεί πως είναι δυνατόν να παίζει μια mobo βραχυκυκλωμένη και να στέλνει αδιάβαστο το τροφοδοτικό σας λέω οτι ναι μπορεί να γίνει, ενα τέτοιο mobo έστειλε 2 τροφοδοτικά μέσα σε 10 μέρες πρίν βγάλουμε την ψύκτρα της cpu και ανακαλύψουμε οτι το τετράπινο παροχής ρεύματος στο πλάι της cpu είχε γίνει κάρβουνο και εις σάρκαν μίαν με την υποδοχή του mobo.

Εμείς οι άτυχοι θνητοί που ζούμε στα Δωδεκάνησα έχουμε τα γνωστά προβλήματα με την ΔΕΗ και έχουμε συνήθως καμμένα parts, όσο για το noname psu ναι μπορεί να μην καταλαβαίνει δίφραγκο και να καίγεται το tagan ή το ocz, ούτε αυτό με παραξενεύει.

Λοιπόν βρέθηκε το πρόβλημα. Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή. Ένας εξωτερικός δίσκος με δική του τροφοδοσία πρέπει να κάνει τη δουλειά. Και το καλύτερο .. περιμένω το τροφοδοτικό να το πάρω στα χέρια. Πέταμα η συσκευή και καινούρια. αναμονη....

Εγω θα σου προτεινα τα εξης :

-Δοκιμασε ενα αλλο pc με nomame τροφοδοτικο (αφου εχεις τετοιο απο οτι ειδα) στην πριζα που εχεις συνδεμενο το pc με το tagan και δες αν θα καει ή οχι

-Γιατι δεν αγοραζεις ενα πολυμπριζο ασφαλειας να ησυχασεις απο τις τασεις? (σταθεροποιητης τασης κοινως) 17 ευρω max εχει ενα καλο της Merlin Gerin

-Με ενα πολυμετρο μετρα απο την συγκεκριμενη πριζα για 2-3 λεπτα τι τασεις δινει? Μπορει κατι να συμβαινει με την συγκεκριμενη πριζα ή να εχεις βραχυκυκλωμα εκει

-Το επομενο tagan παρτο απο αλλο καταστημα-αντιπροσωπο εφοσον εχεις την υπονοια οτι ο συγκεκριμενος τυπος εχει παραλαβει ελατωματικη παρτιδα

-Ζητα εγγυηση απο την κατασκευαστρια εταιρεια σε ολοκληρο για τα καμμενα εξαρτημαta (mobo , μνημες και οτι αλλο εχει παρει μαζι του στον αλλο κοσμο) : Θα στη δωσουν! Διεκδηκησε την!

Δεν ειναι προβλημα mobo, Ειναι προβλημα ειτε ρευματος (υψηλες τασεις ΔΕΗ ή προβληματικη πριζα ή βραχυκυκλωμα στην πριζα σου) ειτε ελλατωματικη παρτιδα PSU.

Αρχική απάντηση από dpan

-Ζητα εγγυηση απο την κατασκευαστρια εταιρεια σε ολοκληρο για τα καμμενα εξαρτημαta (mobo , μνημες και οτι αλλο εχει παρει μαζι του στον αλλο κοσμο) : Θα στη δωσουν! Διεκδηκησε την!

Συγνώμη για το off topic αλλά είναι δυνατόν αυτό ???

πώς μπορεί κανείς έμπρακτα να αποδείξει ότι όντως το τροφοδοτικό πήρε μαζί του π.χ. τη μητρική και δεν συνέβη το αντίστροφο ?? ερωτώ γιατί είμαι πρόσφατα παθών.

Η απαντηση ειναι πολυ απλη : Γιατι το εν λογω τροφοδοτικο (tagan) εχει ή τουλαχιστον διαφημιζει προστασια των επι μερους υλικων-περιφερειακων του Η/Υ σου με την υπαρξη σε αυτο ειδικων ασφαλειων ωστε σε περιπτωση υπερτασης , βραχυκυκλωματος να αποτρεπεται η διεισδυση του "παραπανω ρευματος" και γενικα το διακοπτομενο ρευμα προς την μητρικη σου , το cpu σου , τις καρτες σου κτλπ κτλπ

Και συνεχιζω μαζι με το τροφοδοτικο σου πας και την mobo σου ωστε ο εν λογω τεχνικο περαν οτι θα δει το καμμενο τροφοδοδικο ελεγχοντας και την mobo και τις συσκευες σου ειναι σε θεση να δει και το λογο καταστροφης των υπολοιπων εξαρτηματων....αρα αυτο χρηζει εγγυησης σε ολοκληρο των συσκευων σου που καταστραφηκαν λογω του τροφοδοτικου που αφορασες!

Και για να καταλαβεις καλυτερα...Πες οτι στο σπιτι σου (συχρονο τωρα το εκτισες και πριν απο 1 μηνα μπηκαν καινουργιοι συγχρονοι πινακες για τριφασικο ρευμα) , ξαφνικα σκαει μια διακοπη και στην επαναφορα του ρευματος σκανε στον πινακα σου 350 volt και καιγονται ολες οι ηλεκτρικες συσκευες σου γιατι δεν λειτουργησε ο ρελες του πινακα σου στο να κατεβασει τελειως την παροχη ρευματος.....

Εφοσον ο κατασκευαστης του πινακα σου δινει εγγυηση καλης λειτουργιας δεν θα διεκδικησεις αποζημιωση ακομα και για τις συσκευες που καηκαν λογω δυσλειτουργιας του πινακα?

και αν ποτέ πάρεις αποζημείωση απο την B&O τηλεόραση που σου έκαψε και τον ozaki ενισχυτη ,,,,, τηλεφώνα μου. :)

Παίδια και έγώ tagan έχω 480W το είδα να δουλεύει στον snips το πηρα και εγώ και είμαι ευχαριστημένος. Υπόψιν ο υπολογιστής μου είναι ένας prescott 3.2 στα 3,6 με 2Χ512ocz platinum edition 6600GT 80g σκληρό και δουλεύει σαν σκύλος.:banging:

Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 20:06]

Παίδια και έγώ tagan έχω 480W το είδα να δουλεύει στον snips το πηρα και εγώ και είμαι ευχαριστημένος. Υπόψιν ο υπολογιστής μου είναι ένας prescott 3.2 στα 3,6 με 2Χ512ocz platinum edition 6600GT 80g σκληρό και δουλεύει σαν σκύλος.:banging:

Προσεχε γιατι παθαινουν συχνα καλαζαρ...:p :p

Αρχική απάντηση από helloween

Το καλό που σου θέλω να μην κοιμάσαι όταν "θα γίνει το μεγάλο μπάμ"... :hehe::rofl:

Πέρα απο την πλάκα αν έπεσες σε καλό κομμάτι θα είσαι πολύ ευχαριστημένος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.