Jump to content

Όχι άλλο tagan!

suboy

Recommended Posts

οριστε τι βρηκα ενω διαβαζα αυτο το review (http://www.3dvelocity.com/reviews/taganixeye/ixeye_4.htm ) "The moment I fired up SiSoft Sandra's Burn-In Wizard running just the CPU arithmetic benchmark, the voltage dipped to a slightly puzzling 11.58V. Despite this the system remained completely stable no matter what I though at it so I decided perhaps I should take a proper look at voltages using my trusty multimeter.

Provided my meter is still calibrated and accurate, and it should be, the DFI board is rather pessimistic with its reported voltage on the 12V rail and, by sheer coincidence, 11.98V was the lowest voltage I was able to record which I find actually quite impressive. Even under minimal load the hardware monitoring only reported around 11.75 Volts in Windows. I do have a PSU here that manages 12.25V under the same operating conditions and although this, for some reason tends to make some users feel more confident in the PSU's ability, is as much an error as reading under-voltage. "

"multimeter or nothing " αποτι καταλαβα , πληροφοριακα το πολυαναμενομενο upgrade για το sys μου ειναι leadtek 6600gt extreme edition το psu στο review και dvd-rw DL samsung , ολα απο multirama :nuke:

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

οντως παιδες!

αλλα αυτα μου ακουγωντε καπως!ειναι περιεργο!

εγω με το tagan 480-U01 ειμαι μια χαρα ευχαριστιμενος!

και ειναι και απο τις καινουριες παρτιδες που ακουγεται οτι ειναι

ελλατωματικες!κατι αλλο φταιει σιγουρα.δεν εξιγειται αλλιως!

ειναι και 4 τροφοδοτικα που σου καϊκαν!δεν ειναι 1!

και αντε τι ενα να σου καϊκε τυχαια!αλλα τα αλλα???

Στο κουτί υπάρχουν δυο ανεμιστήρες 120mm ένα μπροστά και ένα πίσω. Γενικά υπάρχει ροή πολύ καλή, και δε έχω και μεγάλες θερμοκρασίες. Έλεγα και για ocz αλλά δεν ξέρω. Λέτε και το 4 να πάει έτσι.

Sorry για τα ποστ

edit : Πάντως τα δυο πρώτα καηκαν όταν ήταν κλειστός ο υπολογιστής...

Σιγα μην καίγονται τα τρόφοδοτικά γιατί "δεν υπάρχει καλή ρόή στο κουτί". Τιποτα άλλο? Μηπως να τα τρέχουμε όλα default να μην κουράζεται? Μηπως να σταματάμε το gaming 10 λεπτά καθε δυορο και να το κανουμε αέρα μην καεί?

Έλεγχε κατά καιρούς τάσεις και θερμοκρασίες μήπως προειδοποιηθείς πριν γίνει η στραβή και μάθεις τι πραγματικά φταίει

Μπορεί κάποια tagan να βγήκαν ελαττωματικά αλλά είναι αδύνατον να πέτυχες και 3 στη σειρά

Εξαρτάται τη ροή και το κουτί κύριε ALEX

Και νε σε ένα κουτί με 0 ανεμιστήρες θα μπορούσε να προκληθεί πρόβλημα

Κύριε kaynd δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε σοβαρή εταιρία στον χώρο των τροφοδοτικών θα τολμούσε να βγάλει στην παραγωγή μηχάνημα που να εξαρτάται στο παραμικρό απο την ροή στο κουτι.

Εσυ μπορεί να ξερεις την σημασία της ροής στην ψυξη αλλά το 80% του κόσμου που έχει υπολογιστές ουτε ξέρει ουτε νοιάζεται για την σημασία της. Νομίζεις εσύ οτι μια εταιρία θα ρισκάρει rma απο κλασσικά ΑΤΧ κουτια του 10ευρου που δεν εχουν ούτε θέσεις για ανεμιστήρα?

Αρχική απάντηση από alex_000

Κύριε kaynd δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε σοβαρή εταιρία στον χώρο των τροφοδοτικών θα τολμούσε να βγάλει στην παραγωγή μηχάνημα που να εξαρτάται στο παραμικρό απο την ροή στο κουτι.

Εσυ μπορεί να ξερεις την σημασία της ροής στην ψυξη αλλά το 80% του κόσμου που έχει υπολογιστές ουτε ξέρει ουτε νοιάζεται για την σημασία της. Νομίζεις εσύ οτι μια εταιρία θα ρισκάρει rma απο κλασσικά ΑΤΧ κουτια του 10ευρου που δεν εχουν ούτε θέσεις για ανεμιστήρα?

σωστος...

και σε καθε περιπτωση οταν υπαρχουν τροφοδοτικα αξιας και ουσιας γιατι να παρεις καποιος το Ταγκαν 480 με 100 ευρω???δωσε κατι παραπανω και παρε κατι καλυτερο...αφου τα σκας που τα σκας..

Ναι έχεις δίκιο δε θα έπρεπε

Αλλά 0 ανεμιστήρες δεν είναι το παραμικρό αλλά το τίποτα

Για μία εταιρία κατασκευής PC ο ένας ανεμιστήρας θεωρείται στάνταρ άσχετα αν η αρχιτεκτονική των PC είναι τόσο ελεύθερη που μπορεί ο κάθε ένας να κάνει ότι θέλει

Με 0 ανεμιστήρες στο κουτί όχι μόνο το τροφοδοτικό αλλά ούτε μια σύγχρονη CPU , VGA θα δούλευαν σωστά.

Αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο suboy έχει 2 12αρηδες οπότε δε τίθεται θέμα ροής

Αρχική απάντηση από kaynd

Ναι έχεις δίκιο δε θα έπρεπε

Αλλά 0 ανεμιστήρες δεν είναι το παραμικρό αλλά το τίποτα

Για μία εταιρία κατασκευής PC ο ένας ανεμιστήρας θεωρείται στάνταρ άσχετα αν η αρχιτεκτονική των PC είναι τόσο ελεύθερη που μπορεί ο κάθε ένας να κάνει ότι θέλει

Με 0 ανεμιστήρες στο κουτί όχι μόνο το τροφοδοτικό αλλά ούτε μια σύγχρονη CPU , VGA θα δούλευαν σωστά.

Αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο suboy έχει 2 12αρηδες οπότε δε τίθεται θέμα ροής

εγω σου λεω οτι με 0 ανεμιστηρες στο κουτι δουλευεις οποιοδηποτε σημερινο μηχανημα χωρις προβλημα...ο ιντελ και ο Αμδ ειναι φτιαγμενος να δουλευει και ψηλα..κ.ο.κ...

Βαλε πρεσκοτι με στοκ ψυχτρα σε κουτι που δεν εχει ανεμιστηρες...θα σου κανει θορυβο..θα σηκωνει 60+ αλλα προβλημα δεν θα εχεις.

Δοκίμασε κανένα άλλο εκτός από Tagan και δες. Πάντως έτσι εξηγείται και ο ελάχιστος θόρυβος του συγκεκριμένου τροφοδοτικού.........μέχρι την απόλυτη ησυχία του:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

Και να σκεφτείται ότι παραλίγο να αγοράσω έναν τέτοιον......:TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD:

Ρε παιδιά εγώ είχα την old version του Τ480 και δούλευε πόσο καιρό με πολλά πράγματα φορτωμένο rocκstable .... Ναι οι ανεμιστήρες του ειναι αργοί ,, αλλά γιαυτο είναι και απο τα πιό ήσυχα psu της αγοράς . . . Το πούλησα σε παιδί απο το φορούμ και το έχει moddareι και πάλι παίζει οκ.

Υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες για να καεί το psu απο το να φταίει το psu , μπορεί να έχει βραχυκύκλωμα κανα ανεμιστήρι η δεν ξέρω εγώ και να γίνεται απο κει το κονε , 4 psu του π==στη ---> ούτε μελάνια στον εκτυπωτή να αλλαζαμε/ .

ρε παιδιά, ούτε οι νόμοι του μέρφυ δεν προβλέπουν τέτοια γκαντεμια..άκου 3 tagan..τα έχεις κοιτάξει όλα, μήπως βραχυκυκλώνει καμια μητρική πουθενά, έχεις αλλάξει κουτί, έχεις τσεκάρει το ηλεκτρικό δίκτυο στο σπίτι σου, την συγκεκριμένη πρίζα; καλώδια συνδέσεις κλπ; ασφάλειες; μήπως παίζει καμια διαρροή πουθενά; Εϊναι πολλά που πρέπει να δεις και αν δεν βγάζεις ακρη καλό θα ήταν πιστεύω να φωνάξεις κάποιον ειδικό (καλύτερα γνωστό σου) να ρίξει μια ματια...

Αρχική απάντηση από suboy [Σήμερα, στις 04:21]

Γνώμες για ups..

κοιταξε στα ηδη υπαρχοντα θεματα και αν δεν ικανοποιηθεις ανοιξε ενα καινουριο λεγοντας μας τα οικονομικα σου ορια κλπ κλπ:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.