nikonick Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2019 (edited) χαιρετώ όλους, κοιτάζω για αγορά νέου κουτιού μου αφού το coolermaster elite που έχω είναι τώρα δέκα χρονων το zalman z11 plus μου κάνει (από eshop κύπρου 79 ευρώ) , το θέμα είναι πως ενώνουνται όλοι αυτοί οι ανεμιστήρες η μητρική μου είναι η asus p8h61m-le που έχει σύνδεση για έναν ανεμιστήρα κουτιού για κάρτα γραφικών λέει ότι παίρνει μέχρι τα 290 mm οποτε είναι εντάξει με την pny gtx 9800 που έχω Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2019 από nikonick Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Οκτώβριος 24, 2019 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2019 α) Είτε προσθέτεις έναν controler για ανεμιστήρες (1, 2, 3) και τους συνδέεις σε αυτόν. β) Είτε τους συνδέεις πάνω στο τροφοδοτικό σε 4 pin molex. Κατευθείαν αν έχουν το κατάλληλο βύσμα ή με καλώδιο - αντάπτορα. Υπάρχουν και molex σε 3,4 ή 5 βύσματα (1, 2, 3, 4) αλλά τα περισσότερα χαμηλώνουν και την τάση από 12V σε 7V ή 5V). Το α) προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης στροφών. Το β) είναι σε φουλ στροφές (12V) ή πιο χαμηλές (7V, 5V), πάντα όμως σταθερές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Οκτώβριος 26, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 καλημέρα σε όλους, φιλε topclr σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησιν σου και για τον χρόνο που διέθεσες να βρείς τα links Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts