Darap21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2019 Καλησπέρα.. Μιας κ η κάρτα θα μείνει στο ράφι είπα να καθαρίσω και να αλλάξω πάστα μιας κ δεν έχει γίνει ποτέ... Την έχω ανοίξει αλλά έχω φτάσει μέχρι αυτό το σημείο και δεν ξέρω τι κάνω τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 23, 2019 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2019 4 βίδες στο πίσω μέρος. Και έπειτα βγαίνει η ψύκτρα από την GPU. Καθαρίζεις, καθαρίζεις GPU core, βάζεις λίγη πάστα της προκοπής νέα, τοποθετείς, βιδώνεις διαγωνίως, συναρμολογείς, game on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 23, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2019 Έβγαλα ότι βίδα είχε πάνω.. Αλλά τραβάω την πλακέτα να βγει και δεν βγαίνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Οκτώβριος 23, 2019 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2019 13 minutes ago, Darap21 said: Έβγαλα ότι βίδα είχε πάνω.. Αλλά τραβάω την πλακέτα να βγει και δεν βγαίνει.. προσπάθησε σιγά σιγά να "περιστρέψεις" το cooler λίγο δεξιά λίγο αριστερά το πιο πιθανό έχει παγώσει η πάστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 23, 2019 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2019 Ζέστανε την ψύκτρα με ένα μπιστολάκι μαλλιών στο ζεστό, και μετά όπως λέει ο shattered, λίγο αριστερά-δεξιά περιστροφούλες και θα "ξεκολλήσει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 23, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2019 Οκ αύριο θα το δοκιμάσω.. Να ρωτήσω κάτι άλλο παίζει να μπορώ να αλλάξω ανεμιστήρα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 23, 2019 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2019 Μπορείς να αλλάξεις, αλλά θα πρέπει να είναι του ίδιου τύπου και είτε μαμίσια είτε με πατέντα να συμπέσουν και οι βίδες που γίνεται mount ο ανεμιστήρας. Σε αυτού του τύπου τους ανεμιστήρες και τα design πάντως ότι και αν κάνεις, δεν θα γίνει ποτέ αθόρυβο αν αυτό θες να πετύχεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 23, 2019 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2019 Άρα μόνο καθάρισμα.. Μια artic πάστα βρήκα σε ένα μαγαζί Καβάλα 7 ευρώ... Καλή δεν είναι? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 23, 2019 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2019 Arctic Cooling ? ( MX-2 ? MX-3 ? ) ή Arctic Silver/Ceramique ? Όποια και να 'ναι από τις παραπάνω θα είναι καλύτερη από την εργοστασιακή όπως και να 'χει! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts