Darap21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2019 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2019 Καλησπέρα.. Μιας κ η κάρτα θα μείνει στο ράφι είπα να καθαρίσω και να αλλάξω πάστα μιας κ δεν έχει γίνει ποτέ... Την έχω ανοίξει αλλά έχω φτάσει μέχρι αυτό το σημείο και δεν ξέρω τι κάνω τώρα..
billpeppas Οκτώβριος 23, 2019 #2 Οκτώβριος 23, 2019 4 βίδες στο πίσω μέρος. Και έπειτα βγαίνει η ψύκτρα από την GPU. Καθαρίζεις, καθαρίζεις GPU core, βάζεις λίγη πάστα της προκοπής νέα, τοποθετείς, βιδώνεις διαγωνίως, συναρμολογείς, game on.
Darap21 Οκτώβριος 23, 2019 Author #3 Οκτώβριος 23, 2019 Έβγαλα ότι βίδα είχε πάνω.. Αλλά τραβάω την πλακέτα να βγει και δεν βγαίνει..
shattered Οκτώβριος 23, 2019 #4 Οκτώβριος 23, 2019 13 minutes ago, Darap21 said: Έβγαλα ότι βίδα είχε πάνω.. Αλλά τραβάω την πλακέτα να βγει και δεν βγαίνει.. προσπάθησε σιγά σιγά να "περιστρέψεις" το cooler λίγο δεξιά λίγο αριστερά το πιο πιθανό έχει παγώσει η πάστα
billpeppas Οκτώβριος 23, 2019 #5 Οκτώβριος 23, 2019 Ζέστανε την ψύκτρα με ένα μπιστολάκι μαλλιών στο ζεστό, και μετά όπως λέει ο shattered, λίγο αριστερά-δεξιά περιστροφούλες και θα "ξεκολλήσει".
Darap21 Οκτώβριος 23, 2019 Author #6 Οκτώβριος 23, 2019 Οκ αύριο θα το δοκιμάσω.. Να ρωτήσω κάτι άλλο παίζει να μπορώ να αλλάξω ανεμιστήρα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
billpeppas Οκτώβριος 23, 2019 #7 Οκτώβριος 23, 2019 Μπορείς να αλλάξεις, αλλά θα πρέπει να είναι του ίδιου τύπου και είτε μαμίσια είτε με πατέντα να συμπέσουν και οι βίδες που γίνεται mount ο ανεμιστήρας. Σε αυτού του τύπου τους ανεμιστήρες και τα design πάντως ότι και αν κάνεις, δεν θα γίνει ποτέ αθόρυβο αν αυτό θες να πετύχεις. 1
Darap21 Οκτώβριος 23, 2019 Author #8 Οκτώβριος 23, 2019 Άρα μόνο καθάρισμα.. Μια artic πάστα βρήκα σε ένα μαγαζί Καβάλα 7 ευρώ... Καλή δεν είναι? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
billpeppas Οκτώβριος 23, 2019 #9 Οκτώβριος 23, 2019 Arctic Cooling ? ( MX-2 ? MX-3 ? ) ή Arctic Silver/Ceramique ? Όποια και να 'ναι από τις παραπάνω θα είναι καλύτερη από την εργοστασιακή όπως και να 'χει! 2
Recommended Posts