kuza Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2019 Εχω ενα προβλημα με ενα λαπτοπ που εχω οταν παταω το γραμμα ζ μου βγαλει αζ,οταν παταω το κ μου βγαζει "κ," οτα παταω φ μου βγαζει φγ και κανα δυο τετοια κουλα ακομα τι παιζει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 21, 2019 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2019 Κάποια κολλώδης ουσία έχει εισρεύσει ανάμεσα στα πλήκτρα ίσως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 21, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2019 πριν 28 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε: Κάποια κολλώδης ουσία έχει εισρεύσει ανάμεσα στα πλήκτρα ίσως. οχι δεν μπορει να ειναι τεχνικο μου φαινεται απιστευτο.Πως βγαζει το κ σε κ,?η το λ σε λ'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Οκτώβριος 21, 2019 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2019 μήπως τα έπαιξε η μεμβράνη του πληκτρολογίου και "πατάει" έξτρα κουμπιά? είναι παλιό λαπτοπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 21, 2019 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2019 9 minutes ago, kuza said: οχι δεν μπορει να ειναι τεχνικο μου φαινεται απιστευτο.Πως βγαζει το κ σε κ,?η το λ σε λ'? Μπορείς να μπουτάρεις με ένα live linux usb να δεις αν κάνει τα ίδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 21, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος gdp77 έγραψε: Μπορείς να μπουτάρεις με ένα live linux usb να δεις αν κάνει τα ίδια; αλλα τωρα θυμηθηκα οτι στα αγγλικα δεν το κανει αλλα μονο στα ελληνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 21, 2019 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2019 Τσεκαρε στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου και εισαγωγής γλωσσας αν εχεις βαλει Greek σκετα ή Greek iso ή κατι αλλο σε greek. Αφου δε το κάνει στα αγγλικα ειναι θεμα γλωσσας εισαγωγης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts