Jump to content

Απορίες Για το Εργαστήρι

kreach

Recommended Posts

1η Με πόσα posts γίνεσαι member κτλ ?

2η Πόση σημασία έχει το αν είσαι Jr Member απο το να σαι Senior ?

3η ΠΩΣ διαγράφουμε ένα θέμα ? (Θέλω να διαγράψω αυτό που είχα γράψει στο "Networking" διότι ADSL έχω πλέον)

4η Λέτε ότι "Το περιεχόμενο το οποίο αποτελεί προϊόν εργασίας του TheLab.gr αποτελεί πνευματικό δικαίωμα και απαγορεύεται η αντιγραφή / αναδημοσίευση / αναπαραγωγή του με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο χωρίς την γραπτή άδεια των κατόχων του TheLab.gr κτλ"

Συνεπώς ΔΕΝ μπορούμε να αποθηκεύσουμε σελίδα από το TheLAB ή και να την στείλουμε σε κάποιον ?

Παρακαλώ, αν ειναι :OT: , τοποθετήστε το εκεί που θεωρείται σωστό

Το Jr Member απο το Senior δεν νομιζω οτι εχει καποια διαφορα....ή οτι υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση...

Απλα στα Χ posts εισαι Jr Member και στα Ψ Senior...ειναι μια σκαλα δλδ! στο 1 post εισαι newbie και στα Χ ποστ εισαι κατι αλλο, στα Ψ κατι αλλο κλπ....

Δεν μπορεις να διαγραψεις εσυ ενα θεμα, μονο καποιος admin/mod, μπορεις ομως να διαγραψεις ενα ποστ σου, οχι το αρχικο ομως.

Ελπιζω να βοηθησα...

Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 22:37]

1η Με πόσα posts γίνεσαι member κτλ ?

2η Πόση σημασία έχει το αν είσαι Jr Member απο το να σαι Senior ?

3η ΠΩΣ διαγράφουμε ένα θέμα ? (Θέλω να διαγράψω αυτό που είχα γράψει στο "Networking" διότι ADSL έχω πλέον)

4η Λέτε ότι "Το περιεχόμενο το οποίο αποτελεί προϊόν εργασίας του TheLab.gr αποτελεί πνευματικό δικαίωμα και απαγορεύεται η αντιγραφή / αναδημοσίευση / αναπαραγωγή του με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο χωρίς την γραπτή άδεια των κατόχων του TheLab.gr κτλ"

Συνεπώς ΔΕΝ μπορούμε να αποθηκεύσουμε σελίδα από το TheLAB ή και να την στείλουμε σε κάποιον ?

Παρακαλώ, αν ειναι :OT: , τοποθετήστε το εκεί που θεωρείται σωστό

Αν και δεν είμαι ο καθ'ύλην αρμόδιος θα προσπαθήσω να σε διαφωτισω:

1. Τα μόνα όρια που πρέπει να σε ενδιαφέρουν είναι οι 50 δημοσιεύσεις όπου μπορεις να βάλεις avatar κάτω από το όνομά σου, οι 150 δημοσιεύσεις που μπορείς να βάλεις αγγελεία στον Λάμπη και οι 300 (διορθώστε με αν κάνω λάθος) δημοσιεύσεις όπου εκεί μπορείς να αλλάξεις τον τίτλο μέλους που φέρεις.

2. Καμμία. Όλοι τυγχάνουμε της ίδιας αντιμετωπίσεως στο εργαστήρι ανεξαρτήτου δημοσιεύσεων. Το μόνο που αλλάζει είναι ο αριθμός δημοσιεύσεων στο εργαστήρι.

3. Δεν μπορείς γιατι από τη στιγμή που υπάρχει απάντηση, η διαγραφή του θέματος είναι αδύνατη.

4. Μπορείς να τα αποθηκεύσεις, αλλά δεν μπορείς να τα αναπαράγεις σε κάποια άλλη ιστοσελίδα και να τα εμφανίσεις σαν δικά σου, γιατί αυτό θεωρείται σαν κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Πιστεύω να σε κάλυψα :)

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

παλη ο αδμιν μας κουραστικε να δοσει εξηγισεις μα καλα αυτος ο ανθρωπος απο το να τροει προφητερολ τι αλλο κανει:p :P :p

Εξηγεί στους χρήστες ότι η ειρωνία και οι προσωπικές επιθέσεις, όσο καλοπροαίρετες και αν είναι δεν επιτρέπονται στον Λάμπη.

παλη ο αδμιν μας κουραστικε να δοσει εξηγισεις μα καλα αυτος ο ανθρωπος απο το να τροει προφητερολ τι αλλο κανει:p :P :p

λίγο την ορθογραφία ρε παιδιά....

Το χλαπάκιασα νωρίτερα!

Να είναι καλά η mrs_wired

(σου μένει και το πήλινο)

post-2101-1416071871,3151_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 22:48]

Αν και δεν είμαι ο καθ'ύλην αρμόδιος θα προσπαθήσω να σε διαφωτισω:

1. Τα μόνα όρια που πρέπει να σε ενδιαφέρουν είναι οι 50 δημοσιεύσεις όπου μπορεις να βάλεις avatar κάτω από το όνομά σου, οι 150 δημοσιεύσεις που μπορείς να βάλεις αγγελεία στον Λάμπη και οι 300 (διορθώστε με αν κάνω λάθος) δημοσιεύσεις όπου εκεί μπορείς να αλλάξεις τον τίτλο μέλους που φέρεις.

2. Καμμία. Όλοι τυγχάνουμε της ίδιας αντιμετωπίσεως στο εργαστήρι ανεξαρτήτου δημοσιεύσεων. Το μόνο που αλλάζει είναι ο αριθμός δημοσιεύσεων στο εργαστήρι.

3. Δεν μπορείς γιατι από τη στιγμή που υπάρχει απάντηση, η διαγραφή του θέματος είναι αδύνατη.

4. Μπορείς να τα αποθηκεύσεις, αλλά δεν μπορείς να τα αναπαράγεις σε κάποια άλλη ιστοσελίδα και να τα εμφανίσεις σαν δικά σου, γιατί αυτό θεωρείται σαν κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Πιστεύω να σε κάλυψα :)

Ευχαριστώ astrolabos !

Και κάτι ακόμα... πού κλικάρουμε για να επισυνάψουμε κατιτίς ? και Πού μπορούμε να αλλάξουμε τη υπογραφή μας ?

.... ’ρα το μόνο που έχω να κάνω είναι λίγη υπομονή μέχρις ότου φτάσω τα 300 threads !!!

Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 12:14]

Ευχαριστώ astrolabos !

Και κάτι ακόμα... πού κλικάρουμε για να επισυνάψουμε κατιτίς ? και Πού μπορούμε να αλλάξουμε τη υπογραφή μας ?

.... ’ρα το μόνο που έχω να κάνω είναι λίγη υπομονή μέχρις ότου φτάσω τα 300 threads !!!

Για να αλλάξεις την υπογραφή σου πάς εδώ ενώ για να επισυνάψεις κάτι, ψάχνεις και βρίσκεις το πεδίο "Επισύναψη αρχείου" όταν πας να απαντήσεις σε κάποιο θέμα

Πάτα στο απάντηση κάτω από αυτό το πόστ που βλέπεις και θα δεις την παρακάτω εικόνα...H επισύνναψη γίνεται εκεί που έχω κυκλώσει με κόκκινο.

Υ.Γ Ζήτω συγγνώμη για το μέγεθος της εικόνας αλλά ήθελα να το κάνω όσο πιο παραστατικό γίνεται...(και να φαίνεται και ξεκάθαρα)

post.jpg

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 21:38]

εχω και εγω μια αποριουλα........................

λοιπον

ποσα pms χοραει τον indox και ποσα το sent items???

γεμιζει απο το συνολο η ξεχοριστα ο καθε φακελος???

To σύνολο μετράει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.