yanni Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2019 (edited) Το Πλαίσιο ξεστοκάρει αρκετά πραγματάκια, αλλά πρέπει να είναι κάποιος δίπλα στο κατάστημα για να τα βρει. Μερικά είναι 1-2 κομμάτια και όποιος προλάβει. Μερικά σε καλές τιμές, μερικά όχι και τόσο. Πλαίσιο - Clearance days Κάτι που φαίνεται να υπάρχει σε απόθεμα και όχι απλά 2-3 κομμάτια εδώ και εκεί, είναι τα AF120 της Corsair και σε μικρότερο βαθμό τα SP120 της Corsair. Στα 4,90€ φαίνονται καλές ευκαιρίες, μιας και στο Skroutz παίζουν από 10€ και πάνω. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 19, 2019 από yanni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 19, 2019 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2019 Διαθέσιμα μόνο στα καταστήματα ωστόσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 19, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2019 πριν 13 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Διαθέσιμα μόνο στα καταστήματα ωστόσο... Ναι το έγραψα. Αλλά είναι σε αρκετά καταστήματα με ένδειξη "διαθέσιμο" και όχι ένδειξη "τελευταία κομμάτια". Κάποιοι θα βολευτούν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 19, 2019 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2019 Έκαναν φτερά τα φουρφούρια Και το πλαίσιο είναι 5 mins με τα πόδια (κυριολεκτικα) από το σπίτι μου, damn it Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 19, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2019 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Έκαναν φτερά τα φουρφούρια Και το πλαίσιο είναι 5 mins με τα πόδια (κυριολεκτικα) από το σπίτι μου, damn it Σύνταγμα(και όχι μόνο εκεί) ακόμα φαίνονται διαθέσιμα τα παρακάτω Corsair Fan AF120 Κόκκινο | Plaisio Corsair Fan SP120 Κόκκινο | Plaisio Corsair Fan AF120 Λευκό | Plaisio Αν κάποιος θέλει το RGB, υπάρχει π.χ. στην Στουρνάρη(και όχι μόνο) με 9,90€ (18€+ στο skroutz) Corsair Fan SP120 RGB με controller | Plaisio Σκεφτόμουν να πάω να πάρω κανένα, βασικά εχτές στο Περιστέρι που ήμουν για το τροφοδοτικό, δεν σκέφτηκα να ρωτήσω, αλλά έχω ανεμιστήρες, έστω και της κακιάς ώρας, οπότε δεν χρειαζόμουν πραγματικά. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 19, 2019 από yanni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 19, 2019 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2019 Τι στην ευχή, δεν τα είχε στην λίστα με τα clearance. Ωστόσο το κοντινότερο είναι του Συντάγματος. Αν είχε τίποτα στης Καλλιθέας, θα είχα πεταχτεί Και εγώ έχω ανεμιστήρες (14ρηδες Χ2 και Χ1 12ρη ) αλλά you never know when they'll come in handy Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 19, 2019 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Τι στην ευχή, δεν τα είχε στην λίστα με τα clearance. Μέχρι εχτές ή το πρωί τα έβγαζε. Τώρα είδα και εγώ ότι δεν τα έβγαζε όταν έβαζες φίλτρο clearance. Οπότε τα έψαξα ως Corsair _ Στο μεταξύ, πολύ πράγμα πρέπει να ξεστοκάρουν στην Λάρισα. Πας με φορτηγό εκεί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts