porfuros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 Καλησπέρα.Πως μπορώ να ρυθμίσω το Outlook Express και ενω είμαι με άλλον Provider συνδεδεμένοςνα μπορώ να στέλνω από e-mail άλλου Provider?Παράδειγμα:Μπαίνω με 4νετ αλλά το mail μου είναι something@oneway.gr Και όταν πάω να κάνω αποστολή μου βγάζει σφάλμα. Τί να ρυθμίσω και πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Από Outlook δεν ξέρω, αλλά δεν βάζεις ένα Thunderbird να βρείς την υγειά σου?Σήμερα σετάρισα 3 mail providers στο ίδιο PC σε ένα μαγαζί. Οι χρήστες του το έχουν ήδη λατρέψει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Απρίλιος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 μερικοι providers δεν αφηνουν να στειλεις εμαιλ αλλα μονο να διαβασεις apo ton server τους αν δεν μπαινεις με τον δικο τους λογαριασμο για να αποφυγουν spam φαινομενα π.χ. panafonet Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Προσπάθησε μέσα από τα εργαλεία-λογαριασμούς του Outlook αρκεί να ξέρεις τον διακομιστή εισερχομένων-εξερχομένων του provider που μέσου αυτού θέλεις να ενεργοποιήσεις ένα νέο λογαριασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.